nemaže vršek 1.8t AWT

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
gixxer1
Sběrač informací
Odpovědi: 0

nemaže vršek 1.8t AWT

Příspěvek od gixxer1 »

Čau, už se z toho vážně po....
vyměnil jsem motor (a4 1.8t awt), který třičtvrtě roku stál. Chytnul okamžitě na drc ale nemaže vršek. Volal jsem prodejci co mi ten motor prodal a ten řekl že je prostě plně funkční, že to může být síto nebo nějaký zanesený kanálek ..... že přecijen se na to mechanik měl mrknout než ho tam dal. Zároveň mi poskytnul telefon na kupce kterýmu prodával turbo, protože kdyby ten motor nemazal tak by první odešlo turbo což má asi pravdu. Kupce mi potvrdil že zakoupený turbo funguje naprosto bez problémů. Takže mu nemám důvod nevěřit.

Napadá vás někoho nějakej fígl co to může bejt, případně jestli existuje něco čím pročistit kanálky aby se nerozebíral motor?! Jsem z toho už vážně v pr..... třeba nějaká taková ta sračka co se nalije před výměnou oleje a má to vyžrat bordel, nebo něco takovýho?! Napadá někoho co to může bejt?! Díky
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ucpaný sací koš ve vaně
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

když ti nemaže vršek tak ti má blikat a pískat konvička ne?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jo ale od zvýšených otáček
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

a nebo když sděláš filtr pak výměník ak uvidíš naboku vedle šrobu pro filtr dírku a ta vede pro vršek do té dírky de nacpat hadička na hadičku buchna s olejem a tlačit

sděláš ventildekl a čumíš ;)
shipmark33
Nováček

Mohsin

Příspěvek od shipmark33 »

Zároveň mi poskytnul telefon na kupce kterýmu prodával turbo, protože kdyby ten motor nemazal tak by první odešlo turbo což má asi pravdu. Kupce mi potvrdil že zakoupený turbo funguje naprosto bez problémů. Takže mu nemám důvod nevěřit.
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“