Ahoj.
Narazil jsem na problem u Ibizy 6L 1,4 16V 63kw
Zkousel jsem pripojit motorovou ecu a pokazde mi ji naslo ale nasledne vsechny ikonky vagu zsedly a vse ztuhlo. Pritom treba klima nebo budiky funguji OK.
Kabel nejaky cinsky KKL na jinych autech OK. Zkousel jsem i HEX z VCDS 11.11.3 a tam to najelo dovolilo treba vlezt do merenych hodnot par sekund ukazovalo a zase vytuhlo.
Dik za kazde rady.
Ibiza 6L nejde spojit ECU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ibiza 6L nejde spojit ECU
Passat Variant B5 99 1,9TDI (81kw,AFN)
EGR off, AHD
EGR off, AHD
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
ja mam 3 hongvagy a vzdy kdyz to jdu pichnout do auta tak mam pocit jako kdyz stojim pred obsazenym hajzlem, nastesti to neni tak casto. stridam je, pada to, zamrza. jak kterej a jak u kteryho auta.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
chipmann píše:A mas tam origo rádio? Pokud ne odpoj ho a normálně se spojís tohle dělají neoriginální rádia
Spatne zapojene radio sposobi ze sa nespojis vobec problem by som videl asi v klone.
Divim sa ze mechanik ktory opravuje auta pouziva klon origo zas tolko nestoji
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Re: Total Y axis upgrade
this is very good post
Enjoy the real success with 1D0-520 practice dump - pass4sure nice to meet you
ROMEK píše:chipmann píše:A mas tam origo rádio? Pokud ne odpoj ho a normálně se spojís tohle dělají neoriginální rádia
Spatne zapojene radio sposobi ze sa nespojis vobec problem by som videl asi v klone.
Divim sa ze mechanik ktory opravuje auta pouziva klon origo zas tolko nestoji
Jen upresnim. Nejsu mechanik jen mam rad svuj rodinny vozovy park pod kontrolou

Je to auto zeny takze dokud funguje se k nemu moc nedostanu

Radio a orginal kabel vyzkousim vyhledove.
Diky vsem za rady.
Passat Variant B5 99 1,9TDI (81kw,AFN)
EGR off, AHD
EGR off, AHD