Skoda Fabia RS 1.9TDI 260PS / 503Nm powered by DIESELPOWER

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

RudisTDic
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od RudisTDic »

Ladas píše:když je člověk blb dokáže se zabít i v SDIčku prostě to chce rozum jako se vším...
Souhlasím :D
Octavia II RS
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

bych tu slavnou fabiu chtel potkat bych ju vyprasil jak seataky co tady furt zavazi a kouri jenom bezcenne bych je poslal na STK a uz by dojezdili!!
peug
Přispěvovatel

Příspěvek od peug »

No já mám v Peugeotu 205 320PS a 400nm a že by to bylo nějak na škodu bych neřekl :-) a nemyslim si že by mi v kopci třeba nějaký BMW ujelo :-)
Karlovy Vary
moravia-tuning.cz
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Je to každýho věc, podvozek škodovky a BMW se nemůže rovnat, ale přiznejme si, že na běžných silnicích je to spíš o pudu sebezáchovy než o drobném rozdílu v podvozku. Výkonu není nikdy dost a když to člověk umí používat....V něčem podobným jsem se povozil a líbilo se mě to. Strašně záleží i na gumách. Tady jsme na fóru o úpravách TDI, zkuste veganovi na jeho fóru vysvětlit, že má žrát maso, jinak časem pojde...
:D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Poluxtroj
Sběrač informací

Příspěvek od Poluxtroj »

MirekX píše:Je to každýho věc, podvozek škodovky a BMW se nemůže rovnat, ale přiznejme si, že na běžných silnicích je to spíš o pudu sebezáchovy než o drobném rozdílu v podvozku. Výkonu není nikdy dost a když to člověk umí používat....V něčem podobným jsem se povozil a líbilo se mě to. Strašně záleží i na gumách. Tady jsme na fóru o úpravách TDI, zkuste veganovi na jeho fóru vysvětlit, že má žrát maso, jinak časem pojde...
:D
Nelze nesouhlasit ;)
Octavia ASZ
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“