Upadlé plastové "štelovadlo" sklonu světla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Upadlé plastové "štelovadlo" sklonu světla
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo náhodou neřešil upadlé plastové "štelovátko" pro seřizování sklonu světla. Jedná se o Octavii předface světla. Potřeboval bych to nějak opravit, protože jinak je parabola uvolněná a nedrží ve své pozici. Nejsem si jistej, jestli ten štelovací šroub jde vůbec vyměnit, protože mi nešel vyšroubovat. Poslední možnost by byla výměna světla což se mi opravdu nechce. Vzhledem k tomu, že jsou to jinak plně funkční originály...
Pánové tak jsem nakonec to pořešil. Místo toho plastového bazmeku jsem u otce našel nějaký neidentifikovatelný předmět (vůbec netušim k čemu to normálně slouží) - takový gumový váleček s dírkou. Na to jsme to narvali a drží to pěkně + se s tím dá i štelovat nemá to vůli. Takže kdyby někdo měl ten samý problém jako já (a nechtělo se mu kupovat nové světlo) tak tu nechám alespoň foto, jak to vypadá po "úpravě". Když by někdo chtěl poptám se někde co to je za gumu. Všem díky za odpovědi, reakce a nabídky! Odkaz na fotku: https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54AA653B