Řídicí jednotka y20dth

Moderátoři: šulda, Moderátoři

alzafir
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od alzafir »

Jednotka chlazení je na stejné straně podběhu(v úrovni nárazníku)jako jednotka motoru pro zmiňovaný dvoulitr (v podběhu na úrovni tlumiče) z roku 2001 který tu vzpomínal Kraken. Čerpadlo obsahuje pouze elektroniku čerpadla.
Jednotka označovaná jako PSG16 je kombinace RJ motoru a čerpadla a je to vše součástí čerpadla. Toto čerpadlo má 2 konektory.
Zafira 2,2DTi 2005, bez EGR ventilu
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

To je všetko pravda.
Ale pôvodná otázka bola na Vectru C.

Vectra C NIKDY nemala čerpadlo PSG5 (osobitne ECU motora a ECU čerpadla) ale vždy iba PSG16 (ECU motora je súčasne ECU čerpadla) t.j. riadiaca jednotka motora je na vrchu čerpadla.
Morzeta
Nováček

Příspěvek od Morzeta »

Děkuji :) ale zajímalo by mě, jestli to jde chipnout bez toho, aby se muselo čerpadlo oddělávat :)
Ford Mondeo mk3 2.0tdci 160hp 400Nm
Bob_007
Nováček

Příspěvek od Bob_007 »

Ahoj, já nedávno pořídil Omeletu B s motorem 2.0 DTI 74kW a pravděpodobně se jí někdo snažil chipovat, protože co to auto dělá, je až k nevíře :) Dle znalců Opelů, je tenhle motor a kor v Omeze docela lenochod, já si nemůžu stěžovat, jen možná malinko, že když trošku naprší, jezdím pořád dveřma napřed :D
Morzeta
Nováček

Příspěvek od Morzeta »

Už jsem s jednou firmou ve Zlíně domluvený :) tak a nevíte jak ještě navýšit výkon u toho motoru ? Kromě Chipu ? :)
Morzeta
Nováček

Příspěvek od Morzeta »

No, takže.. Dnes jsem byl ve Zlíně a bylo mi řečeno, že tenhle typ motoru nejde chipnout :( napadl mě jedině powerbox, ale vidím jen samé negativní komentáře ... nevíte o něčem co by zvedlo výkon ? Třeba nějaký kvalitní powerbox?? :)
Odpovědět

Zpět na „Opel“