Bazárnická klasika...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bazárnická klasika...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
Snad alespon toto tem lidem otevre oci ... ikdyz, jak se rika "ucenej z nebe nespadl ale blbce jako kdyby shazovali" 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
v jakém smyslu myslíš spousta lidí si řekne aha honem do áček pro "prověřený" teď mi vypadlo to slovo ale auto to nejni

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
Presne temto to snad otevre oci ... ikdyz jak se rika: "Komu neni shury dano v apatyce nenakoupi"Ladas píše:v jakém smyslu myslíš spousta lidí si řekne aha honem do áček pro "prověřený" teď mi vypadlo to slovo ale auto to nejni![]()

Mimochodem, byl jsem pritomen jednani AAA v pripade jedne slecny, setry zdejsiho clena, ktera "si chtela udelat radost k narozeninam" - auto nejenze nebylo reklamovatelne ale jeste ho preplati nekolikanasobne

Jen tak okrajove: kdyz jsem byl ucasten jednani (byl jsem pozvan ze strany kupce) tak kdyz mi odmital "prednosta stanice AAA" odpovidat na moje otazky, zeptal jsem se ho, zda nema problem se sluchem. Odpovedel mi, ze ma diagnostikovanou vadu a ze slysi na 50%. Kdyz jsem pak zvysil hlas (aby me slysel) tak se na me oboril ze na nej rvu

... premyslim, ze napisu toto jako namet Ctvrtnickovi

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
Do Áček jsem jel jednou z nouze prodat auto a nikdy víc, jednají s tebou jak s debilem a zbytečně zdržují. Nakonec jsem to prodal do Esa, sice mě tam taky ojebali, ale já je taky, takže jsme si kvit
a jednání aspoň trochu rozumný. Ale auto bych si nekoupil ani u jednoho.

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista