fabia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Alda
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

fabia

Příspěvek od Alda »

Zdravím všechny příznivce tohoto fóra, mám takový problém, koupil jsem bouranou fabii, už to pamalu skládám, ale mám problém se servem, prvně tam chyběl olej, tak jsem ho dolil, ale servo nejde, kaluž pod autem není, olej neubývá, četl jsem na fóru, že může byt vadné nějaké to čidlo natočení úhlu kol, je možné že by se to pokazilo při nárazu?Pak svítí kontrolka volantu na přístrojovce. Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady :(
Kvako28
Přispěvovatel

Re: fabia

Příspěvek od Kvako28 »

Alda píše:Zdravím všechny příznivce tohoto fóra, mám takový problém, koupil jsem bouranou fabii, už to pamalu skládám, ale mám problém se servem, prvně tam chyběl olej, tak jsem ho dolil, ale servo nejde, kaluž pod autem není, olej neubývá, četl jsem na fóru, že může byt vadné nějaké to čidlo natočení úhlu kol, je možné že by se to pokazilo při nárazu?Pak svítí kontrolka volantu na přístrojovce. Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady :(
Ja som mal tiez vistu a nijak mi to nechcelo ist ale ked som tam dal XP hned to islo na prvy pokus.
Power156
Aktivista

Příspěvek od Power156 »

cauves kdyby to bylo cidlem tak uhlu natoceni volantu tak by servo chodilo, koukni jestli ti jdou proudy do tech dvou silnych kabelu do serva, jinak jestli tam mas servo koyo tak ti pravdepodoble odeslo
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Alda píše:Zdravím všechny příznivce tohoto fóra, mám takový problém, koupil jsem bouranou fabii, už to pamalu skládám, ale mám problém se servem, prvně tam chyběl olej, tak jsem ho dolil, ale servo nejde, kaluž pod autem není, olej neubývá, četl jsem na fóru, že může byt vadné nějaké to čidlo natočení úhlu kol, je možné že by se to pokazilo při nárazu?Pak svítí kontrolka volantu na přístrojovce. Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady :(
ten volantový spínač toho moc neovlivní, já bych to řešil jen přes vag i ten proud tam přečteš na doraz tam teče 61 A, vag je třeba ke stažení a angličtině a přehození jazyka není takový problém tak to řešil můj kluk, taky mě napadá na levém podběhu je hodně koster a jestli jsi se kolem něj moc motal tak třeba není některá připojená miloš
Alda
Přispěvovatel

Příspěvek od Alda »

díky chlapi s tím vagem to musím nějak pořešit, a to servo TOYO poznám jak? je to fába 1,4 44kW r.v 01
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Dělali se TRW nebo KOYO.
Ale podle roku 01 bych řekl že máš TRW a to kdybys potřeboval mám sice s prasklou nádobkou ale tu by sis přehodil ze současného.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

poznáš podle štekrů koyo 4-2-4 piny Trw 3-2-4 piny ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Alda
Přispěvovatel

Příspěvek od Alda »

aha tak to jo, ale musím to probrat s tatou....chci to vyřešit dokud tam není nárazník ať je tam lepší přístup, a když mi svítí ta kontrolka serva na palubce nestačilo by ji vymazat, nemohlo by se to rozběhnout?eventuelně by se to vyměnilo, ale nové stojí fest ale pokud by to šlo přehodit tak by to bylo v poho
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

zjisti co tam máš asi umím starší za dobře ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Tomas.cz píše:Dělali se TRW nebo KOYO.
Ale podle roku 01 bych řekl že máš TRW a to kdybys potřeboval mám sice s prasklou nádobkou ale tu by sis přehodil ze současného.
a na tom koyo se nádobka měnit nedá pokud se nepletu tak TRV poznáš podle pásky na nádobce miloš
Alda
Přispěvovatel

Příspěvek od Alda »

Chlapi tak já to zjistím a dám hned vědět, ale nejdřív v sobotu, dřív se domů nedostanu...
Ladis001
Přispěvovatel

re

Příspěvek od Ladis001 »

Taky mi po bouračce nechodilo servo - svítila kontrolka. Kámoš vymazal chybu a chodilo to. Prý se někdy stane že po silném nárazu hodí chybu.
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

Pokud ti vylítly airbagy,tak se nediv,že servo nechodí,zapíše se tam chyba s ř.j.airbagu,Vyměn jí nebo sreaktivuj a mělo by to fungovat .
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Alda píše: Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady :(
Po instalaci vaga ho musíš spustit jako správce. Klikneš na něj pravým tlačítkem a pak:Obrázek
Taky jsem s tím ve vistách chvíli bojoval.
bob2
Nováček

Příspěvek od bob2 »

jestli to byly aktivovaný airbagy tak zkus vymazat záznam o nehodě
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“