Začla se strácet voda, ale jen někdy. Včera při dlouhé cestě do kopce i když bylo venku pod nulou se auto začlo přehřívat asi 110°C ale asi za 15 vteřin zase padla teplota na 90°C a pak už dobrý. Voda utekla víčkem na nádobce. Ale když sem to skoušel teť tak nic cca 250 km a vody je stejně a teplota je max 90°C. Je možné že by to mohlo být víčkem neobo spíš těsnění pod hlavou? Díky moc za rady.
Hadice jsou natlakované jak mají a vodní pumpa byla nová asi před 40000km, ovšem je pravda že i tak nemusí být úplně v pořadku! Je nějaká možnost jak zjistit jestli je těsnění pod hlavou v háji?
Asi jo vyměním termostat, víčko, kouknu co ta pumpa i když ta by snad měla být OK. Trošku mě zaráží že se začla strácet voda už před tím, jenže sem si nevšiml níčeho zvlaštního s teplotou. Asi dvakrát sem dolil půl litru. během 2000km.
vencavw píše:Hadice jsou natlakované jak mají a vodní pumpa byla nová asi před 40000km, ovšem je pravda že i tak nemusí být úplně v pořadku! Je nějaká možnost jak zjistit jestli je těsnění pod hlavou v háji?
vencavw píše:Dobře kouknu na to. Myslíš že to půjde poznat i když je to tak málo? Asi se zvedne hladina když bude špatné těsnění že?
Díky moc
těžko říct zkus napsat origoš co já měl případy tak to bylo jasné bublifuk a s úspěchem jsem zatím diagnostikoval v prvotní fázi jen benál na kompresoru dám nejvíc 9.5,
nebo tomu dej nářez těsnění se propálí a budeš mít jasno miloš
Kouknu na to a když se nic dít nebude tak holt budu jezdit než se to ukáže pořádně. Jen mám trochu strach aby mi pak nenatekla voda do válce já otočil starterem a nemusel bych ještě měnit ojnici!?
tak zkus tlakovat chlazení, třeba odpoj přepadovou hadici s expansky vraz do ní svíčku a na expansku připoj kompresor nejlépe ten malý ledničkový toho vzduchu přiměřeně s rozumem, třeba ti někde něco kápne
a z toho přepadu tam ti to musí chrstat jak ta voda tam jde půl dne tak je vodní čerpadlo praské miloš