přestavba rozvodů starý typ za nový
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
přestavba rozvodů starý typ za nový
ahooj,předělávam rozvody na novější typ,ale chci se zeptat jestli by někdo nedokazal vysvetlit nebo dokonce nafotit místo kde má být ta díra na tu vodící kladku???jea tam jednu zbytečnou díru mam,je asi 1 cm od místa kde je ta původní na tom hydro.napínáku..je to ono??děkuju moc.jsem to tady pročítal ale nikde to umístění nenašel.
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Škoda Felicia combi 1.3MPi
vodní pumpu použij tu co tam byla možná se liší podle umístění těsnění
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
zdravím vespolek
Aktualne potřebuji udělat rozvody na Octu ASZ vyrobena 6-7. měsíc 2003 takže to je asi s napínákem, je tu někdo v rozumné vzdálenosti, kdo by mě to přehodil a dodal vlastní materiál. Děkuju Stejski
Re: přestavba rozvodů starý typ za nový
venouš píše:ahooj,předělávam rozvody na novější typ,ale chci se zeptat jestli by někdo nedokazal vysvetlit nebo dokonce nafotit místo kde má být ta díra na tu vodící kladku???jea tam jednu zbytečnou díru mam,je asi 1 cm od místa kde je ta původní na tom hydro.napínáku..je to ono??děkuju moc.jsem to tady pročítal ale nikde to umístění nenašel.
Zdar majstriMarek77 píše:Ano, to je ona.

Hore kolega venouš píše, ze on mal na bloku dieru na vodiacu kladku asi cca 1cm od miesta, kde bola povodna kladka na hydronapinaku...Marek77 to aj dokonca potvrdil ze to je spravna diera...ale u mna je to zahada

Ked som zalozil na blok kryt z noviseho typu rozvodov, tak mi vyslo ze diera ma byt tu:

Tam ale diera v bloku nie je ani nie je plocha a material aby sa tam ta diera dala navrtat

Na motore, z ktoreho je ten kryt to bola tato diera(je v nej skrutka):

Dieru o ktorej pise venouš tam mam asi aj ja...je to tato..?

OTAZKA JE: DAT TU KLADKU DO TEJ DIERY, KTORA JE CCA 1cm OD TEJ POVODNEJ A VRTAT DIERU DO KRYTU ROZVODOV..?
Potom by to vyzeralo asi takto... ROBIL TO NIEKTO TAKTO A MAKA TO OK?

ALEBO VRTAT DIERU NIEKAM INAM..??? NAPRIKLAD SEM(zelena sipka)..??

PORADTE PROSIM...

DAKUJEM
CAHA 125 kW TDI CR