FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ne použiju orig plast Fab.TDI a normál hadice s hlučností počítám že se zvýší ale ne o tolik hlavně se zvětší objem hadic a cooleru a dám jen ASZ turbo tak aby se to hned nafouklo žádný zvěrstvo Hybrid nechci mám to na normální ježdění... 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
miš píše:jj, taky se mi zdá, že je to o něco víc hlučný, už mi došli hadice, SH, tak se chystám, že je vyměním, kvůli tomu jsem bral i pružné spojky, aby to nebylo tak natvrdo, tak uvidíme jestli nedojde k nějaký změněLadas píše:Stěny se ani nedotkne to je to kouzlo akorát úpravička výztuhy...aby šel vzduch i nahoru jinak jde i přes masku na auto ho fláknu až bude čas a hadice![]()
Jo tak na hadice jsaem čekal měsícTak to je podobnej princip... kudy půjdeš hadicema, taky výztuhou... půjdeš až k turbu v hliníku? Docela mě překvapilo, jak to začlo rezonovat (zvukově) jak to není plastový, tak v tom hliníku to řve jako prase
Ladas píše:ne použiju orig plast Fab.TDI a normál hadice s hlučností počítám že se zvýší ale ne o tolik hlavně se zvětší objem hadic a cooleru a dám jen ASZ turbo tak aby se to hned nafouklo žádný zvěrstvo Hybrid nechci mám to na normální ježdění...
No právě taky jezdí každodenně řvoun jeden

RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
- CATDAVID
- Aktivista
Odpovědi: 0
Dukes píše:Máš pravdu.Skladem jsou např. rovné hadice, kolena 90°, kolena 45° nebo spojovačky v nejpoužívanějším rozměru 57mm nebo 60mm.miš píše:Reesha už má taky něco skladem a ve výsledku je o nějakou stovku lacinější![]()
Samozřejmě i mnoho jiných rozměrů.
A odkdy to má skladem

Už to bude skoro 14dní.CATDAVID píše:Dukes píše:Máš pravdu.Skladem jsou např. rovné hadice, kolena 90°, kolena 45° nebo spojovačky v nejpoužívanějším rozměru 57mm nebo 60mm.miš píše:Reesha už má taky něco skladem a ve výsledku je o nějakou stovku lacinější![]()
Samozřejmě i mnoho jiných rozměrů.
A odkdy to má sklademjá chtěl kolena 90°/60mm a bylo mi oznámeno,že nejdřív tak za 14 dní?

- CATDAVID
- Aktivista
Odpovědi: 0
Já jsem dal od Kornouta ten menší,ale musel jsem to trošku přiříznout. Tady je to aj s fotkama,ale musíš být registrovanej. http://www.chipforum.cz/viewtopic.php?t ... &start=135kave66 píše:poraď te jaký IC použít do origo nárazníku G4,neví někdo zdaly se tam vleze ta nudle ze Sharana(pd130) nebo tenhle co použil Huml na octavii?
CATDAVID píše:Já jsem dal od Kornouta ten menší,ale musel jsem to trošku přiříznout. Tady je to aj s fotkama,ale musíš být registrovanej. http://www...cz/viewtopic.php?t=669&postdays=0&postorder=asc&start=135kave66 píše:poraď te jaký IC použít do origo nárazníku G4,neví někdo zdaly se tam vleze ta nudle ze Sharana(pd130) nebo tenhle co použil Huml na octavii?
ale ty máš nárazník alá R32 a tam je určitě o něco málo víc místa než v origo nárazníku ,takže bych ho tam asi nedostal ...
Firad&HybridG4