nepřející nejsem, vem si chlup z dlaně když tam není,
mě se líbí tvé logo
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být
ale do nádrže chceš lít nějakou hnědou sračku, orginál jak má být se lije motorová nafta to tvému logu jaksi neodpovídá

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
jo ten můj výrobek je hustší, že se mi vysráželo v jedné plastové bečce na stěnách sádlo to víš, posoudit kvalitu to umím jen olej na to je test za dvě kila, na palivo máme znalce 750 korun zatím jsem to nepotřeboval,etylek píše:Milošu, když porovnáš meřo z unicornu s meřem vlastní výrobi vidíš tam nějaké rozdíli?![]()
Jinými slovi jak je kvalitní meřo od jendorožce, esli to nemixují třeba s ňejakými oleji, jak bylo např. dneska ve zprávách jak pozavírali tu skupinu co dodávala naftu fixlovanou různými oleji(minerálními).
To se mi ještě nestalo, aby se mi to vysráželo na stěnách, kdyžtak jedině vlivem mrazu, ale to se usazuje na spodu.slovacek.milos píše:jo ten můj výrobek je hustší, že se mi vysráželo v jedné plastové bečce na stěnách sádlo to víš, posoudit kvalitu to umím jen olej na to je test za dvě kila, na palivo máme znalce 750 korun zatím jsem to nepotřeboval,
Pak je otázka zda ta "levná nafta" na Moravě a spol. se vyplatí, když se tam tolik pančuje. V testu benzínek propadly právě na Moravě. V Praze takový potíže nejsou.etylek píše: natankoval shel otrokovice MN přijel do strážnice zadřené čerpadlo,
druhé šerpadlo najel 50 km čerpadlo zadřené,
třetí čerpadlo natankovali jsme ve strážnici, pak OMW najel cca 8OO km,
pak natankoval shell hodonín čerpadlo zadřené,
to tankování potvrdit nemohu ale ty čarpadla si chovávám nic podobného jsem nikdy nevidělmiloš
Zase další čáry-máry s číslama ????? Litr ME za 2 koruny ? A kde to sháníš ? Dám Ti za litr 4 koruny a kupuju po tunách !!! vyděláš 100% !!!!slovacek.milos píše: já jsem technická makovice ale litr ME mi stojí dvě kačky navařím si ho sám a na ujetí 1000 km mi stačí 110 korun to se dá nemiloš
tohle už dávno není pravda je tady přelidněno..,proto jsem se vrátil znova do Brna kde lidi dokáží ocenit kvalitní práci a nedívají se jen kdo co udělá levněji a ve finále Pražáci ještě smlouvají a třeba měří spáry na obkladech šuplerou... jak se u náš říká aby dostali aspon nějakou slevu...proto si myslím,že Unicorn ještě nemá v Praze ani jednu čerpačku...je to tady boj...radluk píše:Dani34el
si máte v Praze, kde je blaze, vyrobit svoje vino, kdyz se vam redene nelibi
V Praze jsou napr. vysoke platy, na Morave mame zase MERO