Ekologická nafta - MEŘO

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

be nowhere, nirgends ;) MILOŠ = želva nepřející se cukající[/quote]

nepřející nejsem, vem si chlup z dlaně když tam není,

mě se líbí tvé logo
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být

ale do nádrže chceš lít nějakou hnědou sračku, orginál jak má být se lije motorová nafta to tvému logu jaksi neodpovídá
;) miloš
etylek
Přispěvovatel

Příspěvek od etylek »

Milošu, když porovnáš meřo z unicornu s meřem vlastní výrobi vidíš tam nějaké rozdíli? :o
Jinými slovi jak je kvalitní meřo od jendorožce, esli to nemixují třeba s ňejakými oleji, jak bylo např. dneska ve zprávách jak pozavírali tu skupinu co dodávala naftu fixlovanou různými oleji(minerálními).
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

miloš.slovacek (technická makovice) : "mě se líbí tvé logo

ale do nádrže chceš lít nějakou hnědou sračku, orginál jak má být se lije motorová nafta to tvému logu jaksi neodpovídá
;) miloš "

Jaká hnědá sračka ? Pokud je na stojanu deklarováno že odpovídá EN 14214 (ČSN 14214) pak mi výrobce provoz na 100% RME-dieselu schvaluje. Takže originál, jak má být :) :)
slovacek.milos
Aktivista

etylek píše:Milošu, když porovnáš meřo z unicornu s meřem vlastní výrobi vidíš tam nějaké rozdíli? :o
Jinými slovi jak je kvalitní meřo od jendorožce, esli to nemixují třeba s ňejakými oleji, jak bylo např. dneska ve zprávách jak pozavírali tu skupinu co dodávala naftu fixlovanou různými oleji(minerálními).
jo ten můj výrobek je hustší, že se mi vysráželo v jedné plastové bečce na stěnách sádlo to víš, posoudit kvalitu to umím jen olej na to je test za dvě kila, na palivo máme znalce 750 korun zatím jsem to nepotřeboval,

co se týče fixlované nafty tak mám

1 .9 TDi 81 KW,
natankoval shel otrokovice MN přijel do strážnice zadřené čerpadlo,
druhé šerpadlo najel 50 km čerpadlo zadřené,

třetí čerpadlo natankovali jsme ve strážnici, pak OMW najel cca 8OO km,
pak natankoval shell hodonín čerpadlo zadřené,

to tankování potvrdit nemohu ale ty čarpadla si chovávám nic podobného jsem nikdy neviděl ;) miloš
slovacek.milos
Aktivista

Jaká hnědá sračka ? Pokud je na stojanu deklarováno že odpovídá EN 14214 (ČSN 14214) pak mi výrobce provoz na 100% RME-dieselu schvaluje. Takže originál, jak má být :) :) [/quote]

a jak je to tam deklarováno, tam se píše že výrobce schvaluje provoz na MEŘO odpovídající EN 14214, nebo jsi to vydedukoval ztěch norem, miloš ;)
etylek
Přispěvovatel

Příspěvek od etylek »

slovacek.milos píše:jo ten můj výrobek je hustší, že se mi vysráželo v jedné plastové bečce na stěnách sádlo to víš, posoudit kvalitu to umím jen olej na to je test za dvě kila, na palivo máme znalce 750 korun zatím jsem to nepotřeboval,
To se mi ještě nestalo, aby se mi to vysráželo na stěnách, kdyžtak jedině vlivem mrazu, ale to se usazuje na spodu.
Nedávno se mi ale stalo, že sem zkazil 1 várku - asi sem musel splést poměr přísad, nedošlo k oddělení složek a bylo to intenzivně cítit glycerinem.

Zkusim vzít na unicornu do sklinky, zajímá mě jak je to mastný, tj jestli to je čístý meřo, víš, že nemám rád v nádrži glycerin (noteeth)
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

slovacek.milos
etylek píše: natankoval shel otrokovice MN přijel do strážnice zadřené čerpadlo,
druhé šerpadlo najel 50 km čerpadlo zadřené,

třetí čerpadlo natankovali jsme ve strážnici, pak OMW najel cca 8OO km,
pak natankoval shell hodonín čerpadlo zadřené,

to tankování potvrdit nemohu ale ty čarpadla si chovávám nic podobného jsem nikdy neviděl ;) miloš
Pak je otázka zda ta "levná nafta" na Moravě a spol. se vyplatí, když se tam tolik pančuje. V testu benzínek propadly právě na Moravě. V Praze takový potíže nejsou.

Pořád shánim levnou ekonaftu kolem 21 Kč jako se dá sehnat na Moravě ale jestli je to jak s tim moravskym vínem který se ředí tak nevim :x :x
slovacek.milos
Aktivista

dane hodonín 22.9O a olej v kaflandu 22

když chceš na moravě kupovat laciné víno tak se tu musí přiředit, kam by ten náš motykový kraj přišel

zda se ti to vyplatí tak jde to i takle
...................................................................................................
[quote="sikin1987"]Takze si to naposled zopaknem. Ekologicka nafta v sobe nema zadnou klasickou naftu? takze do mojeho JTD bych to mel asi brutalne redit.

na 60l nadrz bych to videl tak 1 ku 6.

Unicorn Otrokovice
ekologická nafta 21,90
směsná nafta 26,90
motorová nafta 29,30
-------------------------------------------------------------------------------------
já ti to taky zopáknu 29.3-21.9= 7.4 x 8.5 litrů máš na nádrži ušetřeno

63 korun, to je brutální vývar (crazy) miloš ;)
..........................................................................................................

já jsem technická makovice ale litr ME mi stojí dvě kačky navařím si ho sám a na ujetí 1000 km mi stačí 110 korun to se dá ne :? miloš ;)
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 01 kvě 2010, 17:16, celkem upraveno 1 x.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Dani34el
si máte v Praze, kde je blaze, vyrobit svoje vino, kdyz se vam redene nelibi :-)
V Praze jsou napr. vysoke platy, na Morave mame zase MERO :-)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

žádný výrobce nikdy neschválí provoz na čisté meřo
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

slovacek.milos píše: já jsem technická makovice ale litr ME mi stojí dvě kačky navařím si ho sám a na ujetí 1000 km mi stačí 110 korun to se dá ne :? miloš ;)
Zase další čáry-máry s číslama ????? Litr ME za 2 koruny ? A kde to sháníš ? Dám Ti za litr 4 koruny a kupuju po tunách !!! vyděláš 100% !!!!

Ta Morava je zlatý důl !!!!!
slovacek.milos
Aktivista

naučil jsem jako technická makovice želva nepřející se cukající pár lidí vařit meřo,

cesta byla stejná jako když někdo nepochopí že auto jede i na stolní olej

přečti si zde http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=37947 pak budeš mít meřo za dvě kačky pak budeš králem čech meřu zdar naftě zmar
(LOL) miloš ;)
slovacek.milos
Aktivista

MirekX píše:žádný výrobce nikdy neschválí provoz na čisté meřo
přesně

takové vyjádření bych chtěl vidět, tak maximálně biodiesel částečná složka bio, ;) miloš
slovacek.milos
Aktivista

veselí nad moravou 21.9O
tomas.janos
Nováček

Příspěvek od tomas.janos »

radluk píše:Dani34el
si máte v Praze, kde je blaze, vyrobit svoje vino, kdyz se vam redene nelibi :-)
V Praze jsou napr. vysoke platy, na Morave mame zase MERO :-)
tohle už dávno není pravda je tady přelidněno..,proto jsem se vrátil znova do Brna kde lidi dokáží ocenit kvalitní práci a nedívají se jen kdo co udělá levněji a ve finále Pražáci ještě smlouvají a třeba měří spáry na obkladech šuplerou... jak se u náš říká aby dostali aspon nějakou slevu...proto si myslím,že Unicorn ještě nemá v Praze ani jednu čerpačku...je to tady boj...
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“