...neco pro zasmani

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

http://www.youtube.com/watch?v=BEBOsMUv2f4&NR=1

... jeste tak 4+ ctyrkolek a mozna by to turbo tlacilo i ctvrt baru (LOL)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

VW passat 1.9TDI 81kw
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

Jak jsem se zbavil deprese....
Po tom co jsme s manželkou trpěli delší dobu hlubokou depresí, rozhodli jsme se včera oba spáchat sebevraždu.
Je to zvláštní, ale jakmile se zabila, začal jsem se cítit mnohem líp.
Tak jsem si řekl, seru na to ..! Zatnu zuby a nějak to vydržím ..!
(noteeth) (noteeth)
Zetor 3011
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Pro zasmati o zivote ceskych firem a narocich na pruznost na nich kladenych:

Vážení obchodní přátelé,
"poptavajici" vyhlašuje poptávkové řízení na zhotovitele akce "XYZ"
Podklady pro zpracování nabídky jsou k vyzvednutí zítra 21.10.20011 od 9:00 do 11:00 hodin v Brně "na adrese".
Nabídku prosím odevzdejte ve středu 26.10.20011 od 9:00 do 11:00 hodin v objektu "poptávajicího" v Berouně, adresa.

... jen doplnim, odeslano 22 hodin pred terminem mozneho vyzvednuti firme z HK.

(LOL)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

zvlast ten rok je povedenej :D
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Kajman1
Přispěvovatel

Příspěvek od Kajman1 »

... a v zadávacích podmínkách ještě bývá pro sichr, že kdo si dokumentaci nevyzvedne, nemůže podat nabídku...

Prostě, aby se nám nedejbože nepřihlásil někdo, koho nechceme (čti - s kým nejsme předem dohodnutí, že se šábnem)
O2 2.0 TDI Elegance SPORT BMM MR2006 Black Magic Pearl
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Pro tento podnikatelsky subjekt neplati, ze se muze prihlasit kdokoliv a on se s nikym z generalnich dodavatelu nesabne - nikdo. Nicmene verim, ze direktivni subdodavky (ano, ctete dobre, direktivni, takze dane at jsou jakkoliv predrazene) jsou bezpochyby zdrojem odlivu penez z budgetu.

Mimochodem svetla, ktera byla za 30 tis. (5ks zarivek) jsou nevkusna a verim, ze lepsi bych koupil v Ikei/Baumaxu apod. za desetinu ceny (wallbash)

Proste prosty ukaz bidy a utrpeni (wallbash)

Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

VW passat 1.9TDI 81kw
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Rosma : to snad ani neni vtipny smat se postizenejm (R)

http://www.youtube.com/watch?v=7B12p2g1 ... re=related

ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Rosma píše:http://www.youtube.com/watch?v=vRSZyJZH ... ture=share

a ty ze me toho psa vyndas ?! :D
...ked som to pozeral zaujalo ma video vedla http://www.youtube.com/watch?v=U7qZKLRt ... re=related (noteeth) (noteeth) (noteeth)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Forest píše:@Rosma : to snad ani neni vtipny smat se postizenejm (R)

http://www.youtube.com/watch?v=7B12p2g1 ... re=related
tohle tak trochu smrdí mejdlem ve sprchách na borech
tam by se role podstatně obrátila a pejska by vyndavaly dotyčnýmu "vtipálkovy"
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

ROMEK píše:
Rosma píše:http://www.youtube.com/watch?v=vRSZyJZH ... ture=share

a ty ze me toho psa vyndas ?! :D
...ked som to pozeral zaujalo ma video vedla http://www.youtube.com/watch?v=U7qZKLRt ... re=related (noteeth) (noteeth) (noteeth)
jo ruža je frajerka jak říka že mela problemy se zakonem :D
VW passat 1.9TDI 81kw
bluestorm
Přispěvovatel

Příspěvek od bluestorm »

Nevím jestli to sem patří, protože je to spíš do nové rubriky "něco k pláči", ale budiž:

Po důchodové reformě v ČR, rok 2080 - možná i dřív !!! Jedu z práce, je mi 73 let. Musím vlakem, protože jsem o řidičák přišel jako zdravotně nezpůsobilý. Poté, co mi ve vlaku štípne lístek průvodčí s berlemi, vystupuji. Vystupuji velice opatrně. Mám totiž jen jedno oko. To pravé mně vypíchl 70-ti letý oční chirurg při odstraňování šedého zákalu, když se mu třásly ruce, protože měl Parkinsonovu nemoc. Z lokomotivy vytahují strojvedoucího na invalidním vozíku. Procházím nádražní halou, kterou hlídá hrbatý policista podpírán dvěma hluchými kolegy. Vycházím ven a jdu na tramvaj. Řidička žádá cestující, aby jí řekli, kde má zastavit, protože trpí ztrátou paměti. Vystupuji a mám hlad, v restauraci mi číšník oznamuje, že jídlo dostanu, jakmile se podaří dostat kuchaře z komatu. Objednávám si pivo, ale číšník kvůli třesu rukou půlku vylije, než dojde k mému stolu. Chci zaplatit, ale číšník nerozezná stovku od tisícovky ! Jdu domů. Mé děti ve věku 48 a 50 let se mě ptají, jestli bych jim nepomohl najít nějakou práci ? Ne, děti moje, na to jste ještě příliš mladí. Večer jdu do Národního divadla na Labutí jezero. Představení je hned v prvním dějství zrušeno, protože 68-mi letá baletka, představitelka hlavní role, padá a láme si krček kyčelního kloubu. Vracím se domů. Odložím obě protézy. Pustím televizi a sleduji celostátní oslavy narozenin prezidenta Kalouska, který se k naší radosti v plné síle, zdraví a svěžesti dožívá 120 let !
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:D :D Takhle to může dopadnout, všichni chtějí žít věčně, přitom je vědecky dokázáno, že jsme konstruováni tak přes 40 let a pak ende..Ubylo by nezaměstnaných, důchody by se použily na něco jiného , ale mladí by si museli vydělávat na své živobytí sami a necucat své rodiče..Myslím na to vždy, když se těžko zvedám apod..Ale řízená euthanazie není možná, protože by lidé podváděli s rodným listem.. takže bude vzrůstat podíl mrzáků a starých lidí, které pokročilé zdravotnictví bude v 90 letech operovat na šilhavost..Pokrok je to ukrutný, pamatuji jak v 70.letech padali chlapi přes 50. jako shnilé hrušky na infarkt , byla to skoro epidemie..Když mi umřel v nedožitých 90.letech otec, kterého již nebavilo žít a různě si pomáhal..a já prohlásil ,že mi už otec konečně umřel ,byl jsem označen za necitu..Hlupáci..
:)
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

bluestorm píše:...
Byt s notnou davkou naivity, nese to znacny dil pravdy.

Nicmene neco k zamysleni. Kdyz vezmeme v potaz, ze:
- realne produktivni vek od 25
- do duchodu v 65
- vyplyva 40 let
- dozit se nasledne do 75, tedy dalsich 10 let
- duchody nebudou
- clovek by si mel odkladat z kazde vyplaty:

1/4 * pozadovany duchod * slozena urokova mira vramci inflace

Jinymi slovy, kdyz by clovek chtel mit duchod odpovidajici dnesnim 8 tis. CZK, mel by si ukladat 2 tis. CZK * zminena slozena urokova mira.

Ohledne te slozene urokove miry jen dodam, ze:

1000 CZK z roku 2000 ma dnes hodnotu 771 CZK
.... nebo tez .... :
abyste dnes meli uzitnou hodnotu 1000 CZK, museli byste ulozit v roce 2000 celych 2183 CZK !

Jen tak "ze srandy" jsem to simuloval za predpokladu, ze by se vyvoj inflace ve vlnach opakoval a hodnoty vysly nasledujicim zpusobem:

1000 CZK z 2000 = hodnota 233 CZK v roce 2050
4056 CZK z 2000 = hodnota 1000 CZK v roce 2050

... uz je vam jasne, do jake prdele se ritime pokud nebude uzakonena a udrzena duchodova politika? :o

PS: tento vypocet nepocita s tim, ze byste si ukladali penize s urokem v bance, takze berte s rezervou

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“