...neco pro zasmani

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rosma
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rosma »

a z čeho si ma šetrit mlady človek když zabere 13tis z toho da cca 6tis najem 3tis prožere min 1tis na dopravu do prace a celej život človek taky nemuže chodit v jednich botech a džinach takže když to vezmu s timhle platem se da žit tak z ruky do huby

nehlede na to že jakou koliv praci kterou dela človek v CR by za hranici dostal zaplacenou 3x tolik myslim treba nemeckou rakousko švycarsko....
a bude sranda jestli prijde euro mena do CR clovek dostane 500 v jedny bankovce a to bude cela vyplata :D
VW passat 1.9TDI 81kw
Vašek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vašek »

Wikipedia: "Já vím všechno!"
Google: "Najdu všechno!"
Facebook: "Já znám všechny."
Internet: "Beze mě jste v prdeli."
Elektřina: "Tak se uklidníme, jo...?!"
Škoda Octavia Combi Rider 1,9 TDI /ALH 66 KW 2004
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Guinessova kniha rekordů: "Nejdelší cesta do sklepa pro meruňkový kompot a zpět - 24 let,Elizabeth Fritzlová
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Tel:776005385 Nový Bor
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

Řekl jsem jí:
"Konec! Mám toho dost! Rozvádím se s tebou!"
Vyjdu z baráku, slyším výstřel ...
Zastřelila se ....?
Vracím se domů .........šampaňský otevřela svině!
Zetor 3011
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Obrázek
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

Pán Bůh si povolá Obamu, Medveděva a Klause. Po jednom si je volá k sobě do pracovny.
První vyjde ven Obama, ostatní se na něj sesypou a ptají se co a jak.
Obama, viditelně bledý, říká: "Chtěl po mně, abych ukončil všechny války, které vedu, jinak stiskne takový zelený tlačítko a Amerika přestane existovat... Vůbec nevím, co s tím mám dělat..." ???
Druhý jde Medveděv. Podobná situace. "Chtěl po mně odstavit komunisty od moci v celém Rusku... jinak zelené tlačítko... a končíme. Vůbec nevím co s tím."
Třetí jde Klaus. Vyjde ven, potutelný ten jeho úsměv. Všichni jsou nedočkaví! "Klid! Chtěl po mně, aby se v Čechách přestalo krást..." Sáhne do kapsy: "Tak - a tady je to tlačítko."
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Roman 101 píše:...
(rofl)

Obrázek

Manželka chce udělat radost muži a koupí mu skříň a neumí ji sestavit,tak požádá souseda a on že jo,že není problém,tak uvaří kávu,dá na stůl chlebíčky a pak ji spolu sestaví ,akorát jak projede kolem domu tramvaj,tak skříni vypadnou dveře a to s opakuje pokaždé co ta tramvaj projede až se soused naštve a povídá,sousedko,zavřete mě do skříně a já se podívám které vruty se v té skříni povolí ať vím proč se ta skříň rozpadá.Tak jo,zavře ho a v ten moment přijde domů manžel a vidí,na stole káva a chlebíčky,v rohu nová skříň,tak ji otevře a v ní soused. Ten se na něj podívá a říká:Víte co sousede,dejte mi raději hned přes držku,protože když Vám řeknu že tady čekám na tramvaj,tak mi asi neuvěříte.

Do banky vběhne ozbrojený lupič v masce a říká: "Všichni na zem! Pokladní ke mě!" Přišla vystrašená pokladní, lupič si rozepl zip,vytáhl ptáka a řekl: "Kuř!"
Pokladní usilovně kouří ...... V tom si lupič strhl masku a praví: "Aha!! Tak přece to jde!! A doma nemůžeme, cóó!?! Doma nám je to protivný...!!"
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

Cikán dostal výpověď z práce, ze stavební firmy, a tak se druhý den hlásí na pracáku. „A proč vás vyhodili?” ptá se úřednice.
„Mistr říkal, že mi špatně pískalo kolečko,” stěžuje si nezaměstnaný a začne pískat: „Fiiiiiiii - fiiiiii - fiiiiiiiii - fiiiiiiii - fiiiiiiiii!”
„A jak vám mělo pískat?” diví se žena.
„Fi-fi-fi-fi-fi-fi!” :)))
superbecko
Přispěvovatel

Příspěvek od superbecko »

A6TDI píše:Guinessova kniha rekordů: "Nejdelší cesta do sklepa pro meruňkový kompot a zpět - 24 let,Elizabeth Fritzlová
:D
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Tel:776005385 Nový Bor
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

A pak ze jsou lidi vic a vic neplodny... http://www.youtube.com/watch?v=UZ7WHKU_ ... re=related
To bych chtel videt jak daleko by tam clovek s nejakym autem dojel nez by tomu chybely kola:)
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

pokud cíkán řekne že není zasranej rom , a název rom ho uráží
protože on je cikán
tak pak se jedná o "nedorozumění " protože i cikán řve že romové sou kurvy černý !!! ;)

znám hodně cikánů s několika se i kamarádim , a klobou dolů před tim co dělaj a jak makaj ! jak mi to povídali "já nejsem socka já makám od rána do večera a nestydím se že mám nějaký peníze ,ale na pracáku mě nikdo neuvidí to bych raši zdechnul" (crazy)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

bombastiq píše:pokud cíkán řekne že není zasranej rom , a název rom ho uráží
protože on je cikán
tak pak se jedná o "nedorozumění " protože i cikán řve že romové sou kurvy černý !!! ;)

znám hodně cikánů s několika se i kamarádim , a klobou dolů před tim co dělaj a jak makaj ! jak mi to povídali "já nejsem socka já makám od rána do večera a nestydím se že mám nějaký peníze ,ale na pracáku mě nikdo neuvidí to bych raši zdechnul" (crazy)
jenže to prostě museji mit v rodine a bejt tak vychovavany od mala ...
delal jsem ve firme a tam delali chlapy cigani jedny byli bangovci druhy drapakovci a všichni si byli pribuzni všechno cigani ale makali jak čerti chodili na jakejkoliv přesčas a že deti museji do školy a aby meli na hadry nejstaršímu bylo kousek před 60lety .... a taky znam cigany co nemaji ani dodelanou školu zakladni a na praci ani nepomysli
ted delam v jine firme a taky tam delaji cigani zase rodina a makaji jak čerti presčasy at je leto nebo zima makaj
VW passat 1.9TDI 81kw
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“