jak na zlepseni TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mne s jedna o to,ze by som chcel dat do mojho golfu motor TDi s tym,ze chcem prerobit elektronicke cerpadlo na mechanicke.Cize vacku,piestik,hlavu,.. prehadzat do TD cerpadla. No a dalsi problem bude doriesit tu spojku,kedze netusim ako prerobit vypinanie spojky ak nechcem vymienat pedale a podovne veci v aute.Vedel by mi niekto poradit kto sa uz s niecim taky stretol? dakujem
VW GOLF II 1,6 TD 51 kW
-
tuner
- Aktivista
Je to tu už někde detailně popsany.I hřidel čerpadla by se měla vyměnít je o 2mm na pruměru větši, z TD občas praskne.Hřidel z TDi se musi ale upravit a taky obal čerpaadla se musi upravit kvuli uložení hřídele. Taky je potřba par uprav v čerpadle.Ja to předělavam komplet vždy všechno a člověk ma pak jistotu.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
D - TDI - mTDI ??
zdravím.naskytla se mi nabídka vzít si komplet vrak auta vw golf 3 variant 1.9 tdi 66kw.já mám stále cordobu 1.9D bude jednodužší přeházet komplet elektriku i s plynovým pedálem a potenciometrem a dát do mé cordoby ten motor se vším všudy?nebo z toho udělat mTDI?mám doma ještě čerpadlo z 1.9TD pomohlo by to nějak?kdo a za kolik by udělal to čerpadlo?díky..
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
-
peugeot 405
- Přispěvovatel
chcel som sa len spytat aky ma presne rozsah ta kuzelka v pridavaci na cerpadle......zaujimalo by ma ak by som siel na tlaku 0.9bar ci by bola uplne zatlacena alebo je tam este rezerva ak by som chcel dat vyssi tlak napr 1.2bar ci by este sa viac zatlacil ten kuzelik alebo len budem musiet ho viac obrusit ?........chcem spravit prepinanie tlaku a chcem vediet ci ten kuzelik bude sam regulovat alebo nie ?.........a este by som sa chcel spytat ako zistim ci mam spravny pomer AF ??? volnym okom ? 
Audi A4 3.0 TDi 150kW BKN DPF r.v. 2006...289000km
Zdraví vás páni,
som tu nový, ale tento topic už dlhšiu dobu sledujem. Prečítal som všetkých 79 strán a zaujalo ma najmä tých prvých45. Chcem vás poprosiť o radu, či by ste mi mohli ešte raz zrekapitulovať ako vybúchať z mojej Jetty viac lúčnych koníkov...
Takže, jedná sa o VW Jetta II ´91 - 1,6TD 44kW s motorom 1V. Auto má nabehaných 223 000km.
Niečo mám už prečítané, ale chcel by som poprosiť, ak by to bolo možné, o taký podrobnejší návod, ako na tomto "šípe" zvýšiť výkon.
Mám však len takúto fotku - zajtra by som dodal podľa potreby novšie.

ďakujem za pomoc páni...
som tu nový, ale tento topic už dlhšiu dobu sledujem. Prečítal som všetkých 79 strán a zaujalo ma najmä tých prvých45. Chcem vás poprosiť o radu, či by ste mi mohli ešte raz zrekapitulovať ako vybúchať z mojej Jetty viac lúčnych koníkov...
Takže, jedná sa o VW Jetta II ´91 - 1,6TD 44kW s motorom 1V. Auto má nabehaných 223 000km.
Niečo mám už prečítané, ale chcel by som poprosiť, ak by to bolo možné, o taký podrobnejší návod, ako na tomto "šípe" zvýšiť výkon.
Mám však len takúto fotku - zajtra by som dodal podľa potreby novšie.

ďakujem za pomoc páni...