Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Libor Hanzal
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho je takovej bombarďák, že z prdu nejenže vytvoří kuličku, ale následně určí živočicha, složení stravy, počet sourozenců, věk, pohlaví a datum kdy se narodil.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Z čeho tak usuzuješ? Proč nenapíšeš, v čem nemám pravdu, nebo máš bližší zkušenosti s prostatou? Když se tě na něco zeptám, nereaguješ, až za chvíli prohlásíš něco o mě a mých názorech. Napiš svoje a proč takové máš a můžeme debatovat. Koukám, že je to častý jev, prohlásit o někom, že je kdovíco ale nenapsat proč. Lidé jsou různí, to že někdo něco vidí jinak neznamená, že to vidí špatně. Kdo byl celý život pod peřinou, těžko uvěří někomu, kdo byl venku na větru, kde mu byla zima...
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Tady už je to fakt masakr (rofl)
Je fakt, že jericho je naprosto unikátní
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Jericho je takovej tvrďas, že si nechá dobrovolně vyvrtat i zdravej zub.
Jo , černej baret , sice jen od montérek kovanej na první pohled.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A co jsem měl dělat, když jsem potřeboval za bránu? Nechat se povýšit, lézt doprdele politrukovi nebo vydržet to, že tě jednou vrátí od brány, že jsi málo ostříhaný, podruhé, že máš dlouhý plášť a potřetí , že u sebe nemáš šití? A to se mi stalo, že jsem dobře nastřílel , dostal VOP a jel okolo brány lampasák, kam se strojíš? Já na VOP..Cože, sleč se a zpátky... Slovo rudého důstojníka nemá cenu ani za zlámanou grešli..:(
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

http://www.impuls.cz/clanky/2016/06/mir ... mpaign=sph
A tady trochu reality a pro milovníky Kalouska...
Je to můj kluk a budu jej volit.. :D
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

[quote="jericho-3"]A co jsem měl dělat, když jsem potřeboval za bránu?
Nikdo se zdravým mozkem by takovou hloupost neudělal.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já ti neberu, že jsi rozený vězeň a ještě si to užíváš , jistě jsi sám byl velký mazák a jistě ti dali nějakou frčku, takže jsi se tam našel..Ale já nebyl voják ČSLA, ale ZNÁSILNĚNÝ CIVIL a proto jsem chtěl mezi normální lidi a ne být pořád mezi magory tvého typu, kteří si užívali, když mohli někomu dát deku...Já se s tou zkurvenou armádou neztotožnil.Mě nevadí poslouchat, ani makat, ale vadí mi lidská pitomost a nesmyslná činnost. Já už tehdy nebyl panic a honit si péro, když na něm v tomhle věku udržíš kýbl, považuji za trest rudé pakáže na své mládeži. Mě ukradli 25 měsíců života, kdy jsem měl největší "formu" a nutili nás se nudit za plotem a nesmyslně mrhat časem...Kdybych se tam aspoň něco naučil....ale přece, člověk poznal, kolik je vlastně v populaci pitomců, hlupáků a vlezdoprdelistů..V normálním životě se jim vyhybáš, ale tam musíš poslouchat jejich cancy, vidět jak si léčí komplexy a pak fňukají pod dekou, když nedostali dopis z domova..Takže mimo útěku přes plot a kouření ocasu důstojníkům moc možností legálně dostat se ven nebylo...Ale každý to prostě má jinak. A o mozku raději moc nemluv, máš ho ještě v záběhu..
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:http://www.impuls.cz/clanky/2016/06/mir ... mpaign=sph
A tady trochu reality a pro milovníky Kalouska...
Je to můj kluk a budu jej volit.. :D
Verim, jsi presnym vzorkem ze stada jeho volicu.

Pokud bys pozadoval realitu, mozna by sis mel zjistit co vsechno rozkradl a pomohl rozkrast. Mimochodem, o nasem prezidentovi se vyjadrujes jako o buranovi a tenhle ozrala ti sedi?!

Jinak te chci upozornit, ze v moment, kdyz pochybujes o mozku Libora, tak se tu verejne ztrapnujes. On v dosavadnim, vyrazne kratsim zivote zjevne dokazal vice, nezli ty s nejvetsi pravdepodobnosti stihnes do sve smrti - a to nemel tatu stranickeho pohlavara ani sestru s konexema.

Verim, ze kdybys byl v jeho dilne, striknul by sis do textilu a poslintal si monterky.

Nevis, neznas, nerozumis a presto soudis. Ja tebe soudim jen na zaklade toho, co nam tu o sobe napises, jeho mohu soudit podle toho jak se mnou jedna, co dokazal, co za nim stoji a jaky zivot zije.

Vyse uvedene necinim ani v nejmensim jako pokus o "ritni alpinismus" ale jako proste a uprimne vyjadreni hodnoceni Libora tak, jak jsem ho mel a mam moznost pozna(va)t.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:D Foreste, komu zase lezeš do zadku, na vojně jsi nebyl, nic o tom nevíš, meleš o rozkradení a přitom tě uplácala z těsta rodina ve svém pelíšku. Nekomentuj nic, když mluví dospělí.. Ale chápu tě, vrátili vám v restituci majetek vašich schopných předků a vy jste to rozjeli ve velkém stylu, tak jak to velká část čecháčků dovede. Ale bohužel život není peříčko a zkrachovali jste...Samozřejmě vždy za všechno mohou ti ostatní...A hlavně ta USA, s kterou jste se odvážili obchodovat, ale neměli jste na to. Pár takových jako jste vy znám, když se vracely majetky, tak by V. Havlovi vyko.řili ohambí, tleskali a křičeli hurá, ale když se přihlásili všichni příbuzní začala nenávist mezi sebou/když měli ho.no, tak byl klid/, pak nastalo chvilku užívání a pak to skončilo a za všechno mohli Havloidi, komunisti vlastně vůbec špatní nebyli , no prostě čecháčci...Dnes se už neříká, zlaté české ručičky, ale blbé české kecy.../těm šikovným se omlouvám/. Takže si mel o něčem o čem máš aspoň minimální ánunk...
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Jeicho ,já ti přihodím, jak říkáš z pochybných zdrojů.Obrázek
po speciálním nástřiku dnes ráno
Obrázek
asi tak za 3 hodiny
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:o Jako vždy mluvíš k tématu. Nejdřív tě rozhodilo rozházení mých vlastních komínků v armádě, pak jsi nechápal mé "sebepoškozování" jen abych se dostal na čerstvý vzduch a pak jsi mi dal odkaz na informaci/samozřejmě zaručenou/ jak CIA pod hladinou středozemního moře, kde má základnu /tohle nezapomenu snad nikdy/ řídí počasí nad Evropou a trestá ty neposlušné...např. kroupami Jen jsem si říkal, jak je možné a koho trestá CIA na svém území, když jsou tam samé orkány, záplavy a podobné nepříjemné věci...Prostě jsme každý z jiného těsta a je to tak dobře... :)
P.S: Ani nevíš, jak jsem rád, že jsi v armádě nespal vedle mne na světnici...Ale kámošů bys tam našel dost..
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Cože? Jaké Středozemní moře? Něco se ti v hlavě opět pomotalo. Máš ale pravdu a zpět k tématu.
Jericho sedává v hospodě u stolu pro jednoho. Manželka mu totiž nedovolí nosit do hospody monitor, za který by se v případě konfliktu mohl schovat.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bla , bla..O schování mluviš o sobě? Když jsem se tě kolikrát zeptal, jak a co, tak jsi nikdy neopověděl..což jsem samozřejmě čekal..Já vždy odpovím, když se mne někdo na něco zeptá, jsem slušně vychován, ale primitivové posuzují už i moje rodiče, dávají jim příměry, aniž vůbec tuší, co to melou , protože jako správní čecháčci nemají žádné argumenty. Proto jsme také to, co jsme... :(
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Libore ser na něj, je to marný, vzdali to i ti největší držáci. On má vždycky pravdu (crazy)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“