Ani by som nepovedal ready to go..........preto lebo každý tu pozerá na prenesený výkon VR6 vôbec nemôžte porovnávať s tdi........ide o prenesené Nm kde prítlačný tanier a spojka VR6 vyhovuje tuning aplikácii na tdi cca. 610Nm až niekde vo verzii race 4+ a to je pekná divočina keramika bez tlmiacich pružín....
Je to kit priamo na 240mm dvojh. zotrvák. kto ale čaké že to bude jemnulinká spojka nech na to zabudne je to "mačo spoka" ostrá jedovatá za studena......
ja tetko n resim spojku na octavi 1 96kw ASZ a nnemzu nikde nic najit co tam dat nebo jak to zkombinovat protoze tam je vetsi jak u klasickych 1.9TDI ne
a chtel bych prejit z dvou na jedno teda jestli to ma cenu nebo se na to vybodnout a nechat tam to co je diky za odpoved
Ja jezdim na octe ASZ, s lamelou a pritlacakem sachs race, origo setrvak, a v pohode drzi 467nm. obcas se trosku otrepe setrvak ale hold to se da cekat. Existuje jeste set sachs race s jednohmotou, ale cena cca. 30tis.kč.
diky a co sem tu cetl dal by se dat nejaky jedno. setrvak dat z jineho auta a lamelu nechat znova prenytovat uz necim lepsim a pritlacaka lozisko dat new sla by nejaka tato kombinace s vikonem nepudu prez 200ps nechci to hrotit najedim rocne prez 50tis km a cim se auto sere tim vice videlam
Bulda píše:diky a co sem tu cetl dal by se dat nejaky jedno. setrvak dat z jineho auta a lamelu nechat znova prenytovat uz necim lepsim a pritlacaka lozisko dat new sla by nejaka tato kombinace s vikonem nepudu prez 200ps nechci to hrotit najedim rocne prez 50tis km a cim se auto sere tim vice videlam
Žádná varianta z jiného auta neexistuje. A upozorňuji, že všechny 240mm jednohmotnostní setrvačníky "chrastí".
Stačila by ti dle mého lamela Sachs s organickým obložením a k tomu standardní přítlačák.
ozivim tuto prastaru temu:
rozmyslam, ze by som na zotrvak 1Z dal sportovu keramicku lamelu z VR6, a pritlacny tanier z vr6. od spojky ocakavam aby vydrzala hrube zaobchadzanie .
myslite si, ze tato lamela bude mat tiez avizovane problemy s pruzinami alebo nie? popripade by som pouzil silnejsi-sportovy vr6 pritlacak. dakujem za prispevky , ak vobec nejake budu
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Caute,
trochu ozivim temu.
Precital som si to cele ale aj tak mam v tom zmatok.
Na moj pozdlzny motor bude pasovat kombinacia 1Z zotrvak(origo z vyroby)+sachs lamela 23zubov na pozdlzny motor+VR6 LUK pritlacak(napr. z golfa)?
Akano, kolko Nm by to mohlo udrzat?
Dakujem.