Tu to je :

Prepacte za kvalitu, fotene starsim mobilom

Moderátoři: šulda, Moderátoři
dneska mi přijde opravář na počítač kde je manuál na koktu k čerpadlu, manulál k oktávce, setrvisní, tam si najdeš čerpadlo, a tusím piny 4 a 7 změříš odpor a podíváš se do tabulky odpor teplota, náhradní teplota je mínus 5.2 nebo tak nějak když rozpojíš konektor a zapneš klíček milošJanosik93 píše:tak včera som troška študoval, a podla toho, čo si písal, že pri 80 stupnoch si mal 320 R tak by to mal byť termistor 2kohm pri 25 stupnoch.
A este v akom manuali si to ty myslel?
Pátek,18,Leden,2013,17:23:36:100742javornicky píše:velmi pekne dakujem za odpoved a snimac som dnes vymenil ja poviem na rovinu som cvok z vagu takze tazko povedat keby sa dalo mi popisat kam sa mam pozriet na tie hodnoty ci su spravne zatial si dokazem zmazat chyby pozriet chyby a tak takze radsej sa skor spytam ako sa do niecoho pustim ak by si mi teda vedel poradit alebo odfotit budem rad a este nieco kde zistim spotrebu paliva na neutrali teda ked nastarujem auto a stojim na mieste kazda rada je mi uzitocna ja som, skusal kanaly od 001 az po 007 a nevidel som to tam mam vag VCDS vopred dakujem