Klepání na přední nápravě O1 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem navštívil jednoho odborníka. Zvednul auto a po pár zamletí našel příčinu. Vůle v hřebenu řízení a v pravém čepu řízení
Tak po roce čep od TRW vymlácenej a ty kosti také žádná sláva....

Tak po roce čep od TRW vymlácenej a ty kosti také žádná sláva....

PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
Mě čep od TRW vydržel 3 měsíce.Vždy stejná závada odejde prachovka a následně pak čep!
Na levé straně je pořád původní 160tisíc a drží!Dal jsem ted od Meyle ,ale jestli to bude lepší ,netuším?
Na levé straně je pořád původní 160tisíc a drží!Dal jsem ted od Meyle ,ale jestli to bude lepší ,netuším?
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Vyměnil jsem čepy řízení za origo a dělá to furt. Pak jsem zkusil zamlet motorem a zjistil, že to dělá levé uložení převodovky .
Vyměnil jsem všechny uložení motoru a mlátíto furt.
Jak jsem byl pod autem, tak jsem našel prasklou manžetu na poloose u převodovky. Dostal jsem dobrou nabídku na nové poloosy a vyměnil je.
Je po mlácení od nápravy a auto jede jak nové.

Vyměnil jsem všechny uložení motoru a mlátíto furt.
Jak jsem byl pod autem, tak jsem našel prasklou manžetu na poloose u převodovky. Dostal jsem dobrou nabídku na nové poloosy a vyměnil je.
Je po mlácení od nápravy a auto jede jak nové.

PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
No vidíš,já koupil na vento přední i zadní ložiska a po namontování mi málem jeblo..všecky 4 hučely jak po půl milionu km..001marcus píše:já dělám jedině starline,..už pár let vim,že vydrží dýl nebo stejně než trw,..a když odejdou,za tu cenu mně to nebude tak mrzet,..vim že každej na tu značku hází hnuj,...ale já s ní zatim nemám problem,.ty dva roky to vydrží;-) ale např. spojku bych od starline neriskoval;-)
Na octavii mám stále původní čepy TRW a nic neklepe - 181tis km..Brzdy na předku mám taky TRW a fungujou..jen destičky nějak rychle mizej,asi mám těžkou nohu při brzdění

Octavia II RS
tohle už se tu jednou moc řešilo
a můžete vyměnit všechno počinaje od kostí,stabík,puky,veškeré futra a nakonec to dělá řízení a ty klouby apod. je toho pořád dost
víz zde http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS