teď koukám pozorněji a jeden je na 16V a jeden na 50V takže čistě teoreticky pokud je 50V v napájecí části (12V/24V) a 16V v TTL (5V) tak jsem pro verzi 2 a ty ledky myslím má i originál kuli indikaci stavu čtení....
Myslim ze aj ta prva verzia ma dva 16V a jeden 35V kondik,trosku viac neviem preco sa mi pozdava ta prva verzia,ale to asi preto ze tie druhe su z tej cervenej verzie o ktorej sa hovori ako o nevydarenej
novsie verzie nemaju blutut ani cervena ani silver,osobne by som siel do starej bronzovej dvojdoskovej verzie ta je osadena aj blutut,len postrazit ci je v nej OKIcip
Ja mam chinu uz 2 roky a po malej uprave mi funguje uplne bez problemou aj ford aj bmw a s delphi 2012.3.
Co si daval oki chip na forda? Viem ze to ma nejaku spojitost s Delhi ale neviem aku mozes mi to objasnit ?
OKI tam bol. Je to prevodnik na komunikaciu PWM ktoru pouziva ford. V niektorych hw tie chipi su a v niektorych nie alebo za priplatok. Neviem preco. Ja som svoj hw daval upravit jednemu panovi hlavne preto ze nefungovala komunikacia BMW E60/90 niektory Opel a sem tam ISO. Hlavne ze je tam problem s multiplexerom. Su tam pouzite nekvalitne chipi a rele. Bohuzial china. Teraz po uprave je to 100% aj komunikacia je omnoho rychlejsia ako pred upravou.
Maximalna spokojnost. Mam aj ine znacky diagnostiky ale pouzivam uz len delphi. Moj skromny nazor momentalne je to asi jednotka medzi diagnostikamy.