Záměna spodku na ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
Skoda: Tak hadičky jsem prolezl komplet a jsou dobrý nikde nic ,ale bavil jsem se se známým aže měl stejný problém a jemu to udělalo čerpadlo nějakej bordel či špony dokonce.Nemohlo by o být tím že sem měl v autě hybrida a prostě bylo něco špatně, vznikal i velkej protitlak,ted mám jiné turbo a už to točí ale stále to není ono.MYslíš že tím protitlakem by se odpálily ventily a tím se někde ztrácí tlak..?Díky
Hlupost, ked si uz musel pustat kluku nozsie tak si musel rozobrat hlavne klukove loziska a rozobrat tie zvysne ojnicne loziska je rychlovka. Takze iba idiot by to rezal a zvaral. Chcem naozaj vidiet ako tam strcis flexu a este k tomu budes zvarat ked je to cele naolejovane. Ten splynujuci sa olej bude chemicky tak narusat ochrannu atmosferu ze je nemozne to zavarit. Metodou MAG ti to bude prskat ze podpalis motor aj dielnu. Metodou TIG bude zase zvarova kupel bude porovat a penit jak saponat. Je to uplny nezmysel, takze si nevymislaj rozpravky.Brouk píše:![]()
nezkousejte to radeji ....
kousek klika dolu , rozriznout plech a nasadit druhej presne rizlej na 1/2 , utahnout zavarit obrousitzatim to funguje
proste kamos je sikovnej
-
- Přispěvovatel
a musí sa meniť celý blok s klukou, ojnicami a piestami?? mám k dispozícii kluku z ARL, nedá sa to vyriešiť iba výmenou kľuky, v tej je predsa rozdiel????
ak sa mýlim, prosím opravte ma
ak sa mýlim, prosím opravte ma
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
- brankar30
- Aktivista
Ladas..ja som tam este vrtal a rezal zavit na stift nejakej kladky...urcite...a neviem ale pumpu tam mam asi z rotacky...ci?Ladas píše:obnáší to vyndat kliku vyměnit impulzní kolo,potom vyměnit prsa rozvodů,vyměnit rozvodový kolečko a poskládat vše ostatní z ALH i když do kolika kobyl chceš jít že nad tím uvažuješ?

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...