za kolik se to dá prodat

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

@Csala: To bych radeji jezdil s Fabii s TDIckem nez s touhle hajtrou.
@rosta tdi: Pokud Ti takovou cenu nabidli, mel jsi capnout prachy a utikat na vlak co by Ti nohy stacily.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

cenu mu sice nabídli, otázka kolik by mu dali doopravdy.. (LOL)
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Vici, myslím že pokud to auto už v AAA někdo viděl a dokonce šel do toho jejich kanclu to prokonzultovat s nějakym papalášem a řekl mu že 115-120, tak by to asi dostal. Jak psal Forest. Čapnout prachy v obálce a mazat na vlak. Jinak postup AAA moc dobře znám. Kámoš několikrát prodával auto a vždy mu AAA volali. Po telefonu slibují hory doly a pak nakonec při návštěvě hovno. Každýho chtějí omrdat a obrat. Jak říkám, pokud Ti nabídli tolik, tak to ber.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Samo, je to věc názoru, ale myšlenka, že Octa 1 je nejhezčí auto Škodovky je urážka citu pro krásu..Když byla poprvé slavnostně odhalena, byl jsem zklamán a řekl si, že je logické, že Němci nechtějí konkurenci ale nám to stačí...Ale díky za ni, mechanicky je skvělá, ale max. 80 000 kč je tak nejvyšší hranice pro její prodej... :)
nepropadat panice...
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Já bych zajel do Auto ESA, řek jim, že mi v AAA nabídli 120, tak když mi nabídnete 125, auto je vaše :D už jsem to tak jednou udělal a spokojenost :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“