wentil píše:Tak to děláme stejně. Odpojit naftu a natlakovat trubky. Hele To turbo sem jak zalil tak takhle natlačil. Nehledě na to že sem trubku na přívod mazání dal novou. Turbo bylo 100% namazané. To by to nedělalo i před tím.Stejný problém. Spotřeba oleje mraky a z EGR vše venku. A nechci věřit že novej garett by byl po 20tis v háji.
Zkus ještě odpojit hadice na turbu a podívej se na vůle
To zkusit můžu. Zkusim i spodní přepad. Jinak mi to hlava nebere. To starý když jsem vyndal tak vůli moc ani nemělo.Spíš bylo zasraný a špatně regulovalo. Bratránek chtěl nový tak sem to neřešil a dal nový.Všechno vyčistil natlačil olej a to že jsem na to pečlivej a tlačil dlouho přes startér.
Ten sajrat z EGR teče proto, že je EGR ko, u turbomotorů je v sání dycky trochu oleje, ono teda stejně víc mlhy tam bude z odvětrání karteru.
Proto je zbytečné spekulovat, buďto EGR koupit nový ( není to zas takový investice ) a nebo ho vykuchat, někdo tady dával postup jako místo membrány vyříznul závit a natočil šroub, pak nic unikat nebude.
Tomas.cz píše:Ten sajrat z EGR teče proto, že je EGR ko, u turbomotorů je v sání dycky trochu oleje, ono teda stejně víc mlhy tam bude z odvětrání karteru.
Proto je zbytečné spekulovat, buďto EGR koupit nový ( není to zas takový investice ) a nebo ho vykuchat, někdo tady dával postup jako místo membrány vyříznul závit a natočil šroub, pak nic unikat nebude.
Neřešim trochu, ale 2.5l .Když mi tam ukapne trocha,seru to a nebudu řešit EGR protože je odpojenej.
a kolko oleja mas v intercoleri? ten si kontroloval
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
Olej do EGR ide z odvetrania kľukovej skrine . Vysoká spotreba môže byť spôsobená netesnosťou piestov . 2,5 l oleja musí byť cítiť v spalinách . Prekontroluj kompresné tlaky.
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.