freeride1.9 píše:skúsim asi rozpojiť hrdlo od nádrže, neviem aký je tam prístup a do akej miery je to možné, nikdy som to nerozoberal.. vie niekto aký je tam patent?
Rozdelat by to melo jit potom se da dostat do toho krku lip.
freeride1.9 píše:vyriešené, tá prepážka sa dá vybrať, je len zachytená na dvoch kolíkoch, ponožka bola hneď za ňou .. a prepážku som tam už naspäť nedal
Tak pro příště už aspoň víš, že to tam musíš lejt přes pořádnou pletenou podkolenku, aby nepropadla
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Ja zvas nemozem... Tu prepazku byt tebou vratim naspet, lebo ked ti zlyha dalsi podobny experiment necuduj sa potom ze to nestartuje alebo ti dojde nafta na dialnici ked sa ti namotaju manzelkine silonky na plavak...
jestli ti můžu poradit, sežeň si filtrovací papír. Přítule mi to nosí z laborky kde dělá. Je to úplně super. Nemusíš se bát že ti to tam spadne a sebere to všechny sračky kolem
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
peeeetr píše:jestli ti můžu poradit, sežeň si filtrovací papír. Přítule mi to nosí z laborky kde dělá. Je to úplně super. Nemusíš se bát že ti to tam spadne a sebere to všechny sračky kolem
Ďakujem za radu , na škole sme s tým filtrovacím papierom robili, možno z toho ešte mám aj doma..