To vaření piva bych nechal asi na těch co to uměj,protože potom bych to moch přestal chlastat i já.
Sám nevim co na tom vidim je to zrzavý hořký a je mi po tom většinou blbě protože mi nestačí jedno, ale stejně toho rozvraceče rodin mam ráááád.
Tak o tom chlastu za volantem je to snad tady na fóru samozřejmost, kor dnes, když už skoro každá taxislužba poskytuje "želvu".
Ono pak třeba rok tunit a nemoct se svézt, kuwa to musí být škola?!
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Kornout píše:Tak o tom chlastu za volantem je to snad tady na fóru samozřejmost, kor dnes, když už skoro každá taxislužba poskytuje "želvu".
Ono pak třeba rok tunit a nemoct se svézt, kuwa to musí být škola?!
tak to nevím ,za co bych asi tunil,bez řidičáku bych byl na pracáku...
Jojo pivečko to je lék,ale asi obsahuje nějaky žensky geny po 8kousku začínám blbě kecat a špatně řídím auto to je hec, za volant jen čistej papirek mě živí,jinak naše firma spolupracuje s pivovarama tak na tom zlatavym moku mam malinkatou zasluhu
karasek píše:Jojo pivečko to je lék,ale asi obsahuje nějaky žensky geny po 8kousku začínám blbě kecat a špatně řídím auto to je hec, za volant jen čistej papirek mě živí,jinak naše firma spolupracuje s pivovarama tak na tom zlatavym moku mam malinkatou zasluhu
Tak to mohu jen potvrdit ,kecám stejně blbě a na záchod chodím jak těhotná ženská(bohužel tak taky vypadám)...
když vidímtoho tvojeho trambusa tak se mi připomene Saxána a ti tři stěhováci, to nebyli žádní suchaři. Takže ti jak já říkám "prostoroví nebo trojrozměrní " tam za volant patříííí.
Rope píše:když vidímtoho tvojeho trambusa tak se mi připomene Saxána a ti tři stěhováci, to nebyli žádní suchaři. Takže ti jak já říkám "prostoroví nebo trojrozměrní " tam za volant patříííí.
Tak tuhle raritu jsem vyfotil na jedné šumavské betonárce.A kupodivu do dnes jezdí.Na ty stěhováky mám ještě hodně daleko.