tu je zase moje turbo... take som auto kupil, bolo spredu burane, moze sa to "potkat" aj pri buracke?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Turbo mělo 205 000km za sebou, tak o sesazení nemůže být řeč.origoš píše:Když je turbo správně sesazeno a nastaven doraz, tak se to dotknout nemůže. Na mne to dělá dojem, že se nam něco dostalo a to je konec, ty mezery jsou malé a cokoli tam proběhne má destruktivní ůčiky.
Jestli je to otázka na moje turbo, tak jsem vytocil motor na 4000 ot, pat neco nepatrne skublo a bylo to. Začalo to pískat a zdálo se, že auto bere asi o 200 výš. Pak jsem auto ještě týden testoval jestli neni nějaky unik tlaku a pak jsem sehnal nove turbo a stare nechal rozebrat. Toto je výsledek. Motor neměl ani 3km po nastartování když se to stalo. Co to poškozené turbo, bude o to stát nějaká repasfirma???MirekX píše:na tý jedný fotce chybí půlka rozváděcí lopatky - ta to tam pak pomlátila, ale to už bylo stejně jedno, jak dlouho jsi ho držel v plným výkonu?
je to origo 103 kw, před tím to jenom houkalo, jako když jede v dáli sanitka, ale po kolizi to začalo nad 2500 ot. pískat. Myslel jsem že něco podfukuje a že to dělá ten zvuk.Huml píše:před tím než se to stalo to jezdilo normálně, je to série nebo čip? jestli ty lopatky nebyly přihnutý už třeba z dřívějška a teď se stalo, že ta lopatka odpadla, každopádně takto se ohnou jedině vysokou teplotou