relé žhavení A4

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kesy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kesy »

to chiptuning: psal jsi že ta releová deska je pod volantem, jen mě trochu mate věta na tom schematu "releová skříňka č.1 v prostoru spolujezdce" ???
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Kesy píše:to chiptuning: psal jsi že ta releová deska je pod volantem, jen mě trochu mate věta na tom schematu "releová skříňka č.1 v prostoru spolujezdce" ???
preklady jsou obcas trochu nepovedeny (noteeth)
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Radik píše:
chiptuning píše:tohle konkretne je atris technik,ale je to workshop
a není nějaký link,nebo dobrá duše,která by to hodila na Ftp,nebo do mejlu.Prosím
prohlizej poradne forum a najdes sice tady byli linky na novejsi verzi , ale ne cz ;)
Kesy
Přispěvovatel

Příspěvek od Kesy »

tak jsem včera koukal na ty relátka podle čísla jsem nenašel nic (jsou tam psaný uplně jiný čísla než číslo origo součástky), nicméně jsem jsem zkontroloval kontakt na žárovce (jo v přístrojovce u audi jsou žárovky jak předpokládal Huml) a zdá se že to bylo tim uvidím až budou zase nižší teploty ale zatim to fachá. když jsem vyndaval jednotlivá relátka z desky (viz schema od chiptuning) tak kontrolka se přesto vždy rozsvítila takže s tim relátkem pořád nevím.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“