xenony O1 2001
Moderátoři: šulda, Moderátoři
V pátek jsem si to dělal. Vyndal jsem kabeláž z halogenu 8-pin dal do xenonu. Přepojí se jen napájení a na páčce spojíš dohromady žluto/červený a žluto/zelený aby Ti nezhasly potkávací při přepnutí na dálkový a je to. Otázka půlhodiny práce
....samozřejmě záleží jestli tam chceš mít i nivelaci a další. To já už nedělal.

-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Myslis ze kdyz nemam nivelaci ze Te oslnim tak ze spadnes do skarpy?Slavkov píše:Díky bohu za každé takové praseJeníkRS píše:....samozřejmě záleží jestli tam chceš mít i nivelaci a další. To já už nedělal.
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
za mne. : nespadnu do škarpy pokud máš klasicky seřízeno a pokud pojedeš sám nevšimnu si tě ve dvou budeš taková obyčejná fábie (myslím ty obyč světla na fáábii co oslnují) no a až dáš 5 lidí nebo plnej kufr na dovču či víkend už je to na prasáka kterýmu bych nejraději při míjení hodil šutr do předního okna.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Seřízeno mám na 1
Jezdím sám a max 2x za rok naloženej takže to neřeším

-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
Ano dá. U O1 propojíš na konektoru vypínače světel jeden prázdný pin( nevím přesně už který) s pinem mlhovek a máš to. Kup jsi v mototechně na propojení univerzální propoj s pojistkou a spoj to.
Mám to tak už dva roky. Na zimu vyndám pojistku a tím vypnu.
Návod je na Škoda foru, nebo možná i tady.
Mám to tak už dva roky. Na zimu vyndám pojistku a tím vypnu.
Návod je na Škoda foru, nebo možná i tady.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
Vici Tady ale řešili kluci, jak udělat svícení s mlhovkama a ne denní LED svícení.
Souhlasím s tebou, že pokud jsi vidět je to vždy lepší. A ty LED no name denní svícení, které není vidět taky nemám rád a na auto bych to určitě nadal.
S mlhovkama ve světlech na O1 určitě vidět jsi, neoslňuješ a svítí pouze přední mlhovky. Takže šetříš jak vnitřní podsvícení v autě, tak xenony a zadní osvětlení.
Souhlasím s tebou, že pokud jsi vidět je to vždy lepší. A ty LED no name denní svícení, které není vidět taky nemám rád a na auto bych to určitě nadal.
S mlhovkama ve světlech na O1 určitě vidět jsi, neoslňuješ a svítí pouze přední mlhovky. Takže šetříš jak vnitřní podsvícení v autě, tak xenony a zadní osvětlení.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun