DEPO jsem koupil jako nové na svoje G4 a po pár měsících ježdění jsem raději koupil originál Hella. Sice stály cca 14000,- ale svítí kam mají. Depo svítili všude jen né na silnici. Zpracování uvnitř světel jako i rozvod el. je proti Hellám katastrofa. Parabola dálkového světla byla větší jak prostor před ní, takže část světla se na silnici ani nedostala. Né nadarmo se jim říká slepá světla už z výroby. Motorky ovládání sklonu tam pořádně ani nepasovaly a docházelo ke kolizi s parabolou při sklopení. To je asi tak vše co Ti mohu k Depům napsat. Jediný jejich pozitivum je cena.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
jen mi ted neni panove jasne... jak zjistim, ze je to Depo ci Hella? Na mich svetlometech je napsano czech republik a cislo dilu, ale to mi nerikejte, ze to neni i na Depo svetlech? Da se to nejak urcit, kdyz dam vedle sebe Hella a Depo? Podle oznaceni to asi nepujde poznat....nebo se milim ?!
Wajzzy píše:jen mi ted neni panove jasne... jak zjistim, ze je to Depo ci Hella? Na mich svetlometech je napsano czech republik a cislo dilu, ale to mi nerikejte, ze to neni i na Depo svetlech? Da se to nejak urcit, kdyz dam vedle sebe Hella a Depo? Podle oznaceni to asi nepujde poznat....nebo se milim ?!
Minimálně bude někde logo nebo štítek Made In xxx
Jinak Hella má továrnu i v české republice.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Tak jsem kontaktoval tuto firmu: http://www.sbazar.cz/xenony/detail/1748 ... nove-obaly ... clovek rekl, ze je to druhovyroba (poradne jsem nepochopil, co si pod timto nazvem mam predstavit, ale original to nebude). Vychazi to nejlevneji... neni ochotny to poslat postou, a tak pri predani si to poradne prohlidnu. Jine reseni me zatim nenapada, i kdyz si myslim, ze ty skla az tak moc poskrabane nemam, a tak by stacila vymena cocek...
Do prahy pojedu cca za 14 dni, a tak mam jeste cas vymyslet jine reseni
Ja xenonum moc nerozumim,co jak muze byt poskozeno ale pokud je musis vymenit tak bez urcite do origo dilu.V tom aci jsem videl za 4000 kus.Vim ze je to jednou tolik ale pri montazi,serizeni a pak hlavne pri jizde ve tme ty penize navic proste poznas.Ja uz nejake svetla depa montoval a na svoje auto bych to nedal.Zadek je v celku jedno ale ve predu chcu videt hlavne na cestu.Sam jsem si koupil “kvalitni“druhovyrobu na passata pac dat 14 tisic za svetla na auto ktere tu hodnotu ani nema by asi nebylo to prave,ale stejne mi asi nezbude nez nechat znovu pokovit paraboly a dat dohromady origo svetla,pac to sviti vsude jen ne na cestu,rosi se a seridit to byl nadlidsky vykon.
pokud mas nejakeho znameho co bere v aci tak si myslim ze by ti dokazal nejakou slevu vyhandlovat.
u originálních Xenonu u OC I jsou parabolky plastove.pokud auto jezdi i prez den se zapnutyma svetlama a venku je 30 C' tak rychle prohoří jejich horni část . tak ze takto poskozeny dil nemá smysl renovovat ( pokovenim ) muselo by se to nahradit nejakou nerezovou destickou , ale ted zalezi co s tim bude delat teplo. Funkci by to mělo zlepsit . Pokoveni dovedu zajistit,nove original celni plexi taky ,ale dily do OC I xenonu neumim. Tyto svetla se delaji uz jen na zakazku a dily k nim nejsou .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
panove hruza... kdyz se rozhodnu, ze koupim neoriginalni (druhovyrobu) dil... hned napisete dva prispevky...oba prispevky negativni na neoriginalni... Mam prave strach abych nepresel z originalnich svetel na neoriginal a nebylo to horsi ci stejny... jeste vam vyfotim jak mi to sviti at vidite
Jinak mam pridavne denni sviceni a tak by nemel byt problem s tou plastovou parabolou, ale pokud bys dokazal vytvorit nejakou kovovou za rozumnou cenu... nebudu se branit a hned bych si ji koupil... protoze ten plast fakt nebylo stastne reseni(ale vyrobce si pekne mne ruce...)
Zde ( http://www.cc-autodily.cz/svetlomet-xenon-pravy-1_1 ) je to levnejsi nez v aci... napsal jsem, zda nedostanu mensi slevicku a uvidim tedy...