Kouř TDI

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tantor-bn
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tantor-bn »

že to maš dať Jankovi nie že si to mal u Janka...:)
Cupra TDI
playboy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od playboy »

Mohli jste mu poradit BAV21 - možná by mu to něco udělalo a nebylo by to nijak škodlivé pokud ten soft není nakrmený... A vyšlo by ho to na 2Kč :)

Mě se taky kouř líbí, co si budem povídat, zrovna děláme jiný soft na mém passatu, potřeboval jsem nakrmit spodek kvůli hybridu, takže v nízkých když dám cca 40% plynu a víc tak se tam nasype nafta, zahulí to docela fest, ale jakmile se roztočí tak je po kouři (zdá se). Víc se nemohlo vyzkoušet, nová sériová spojka 240mm klouzala - až to složím uvidím a bude se dělat dál :)
Vstřiky mám AA. V rámci testování jsem najezdil cca 30km (fakt nálož) a zadek auta byl v levé části už viditelně tmavší :D Když se ale jede normálně tak to nekouří - ideální stav.

Ten soft jsem tady řešil před nějakou dobou, že se mi hybrid fakt hodně bídně nafukuje... Vodejť ne když jsme viděli ty mapy co tam jsou (wallbash) Požadavek na nafouknutí turba se vyskytl až když se dalo 100% plynu - tedy normální jízda byla nudná :roll:
Teď se dokáže nafouknout tak že spodek (1000-1800ot) klasika TDI a už v 1800 - 2000ot začla klouzat spojka ;)
Transporter T5 2,5TDI 96kw - svody, hybrid, F+80%, cooler, KAT off, spojka, soft ProfiTuning - 267PS, 568Nm
BMW 535D - full soft ProfiTuning 370PS, 7xxNm

Passat 1,9TDI 96kw, hybrid, cooler, vedení, výfuk, spojka, soft - 198PS 495Nm - ex
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“