Ověřená firma pro repas turba?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jarda S.
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jarda S. »

Woko_O píše: Navíc na prodejce neplivu..jen řikám že to vydrželo přesně 300km..už po montáži to turbo pískalo,jak stíhačka, takže tam asi nějaká chyba už byla.. :)

každopádně díky za názory..snad seženu něco kde se budu vejít cca do 7 tis.. :)
zkus ty strakonice, tam ti opravdu vymění jenom špatný díly, a houkání je normální jev, ted sem montoval repas od nich a houká jak sova (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

pokud to opravdu houká turbo, tak dlouho nebude.... :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

(noteeth) tak nějak, sovy nebrat
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No, já minulý týden montoval turbo ze Strakonic do Stila, cena 6000kč,ani nehlesne, jen mi vždy zarazí, že jsem jen blafnul a v kolenu bylo v mžiku "poměrně" dost oleje..Stejně tomu moc nerozumím, turbo pouští olejovou mlhu, ale spotřeba oleje není nic drastického..Jestli to průběžně nahrazuje nafta? A trochu mne mate, že když jsem namontoval kdysi origo turbo starší z vraku do Eskorta a sledoval mlhu, nebylo jí tam tolik jako u toho po repasi...Chtělo by to nějakého profíka, aby to vysvětlil... :)
nepropadat panice...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Jarda S. píše:
Woko_O píše: Navíc na prodejce neplivu..jen řikám že to vydrželo přesně 300km..už po montáži to turbo pískalo,jak stíhačka, takže tam asi nějaká chyba už byla.. :)

každopádně díky za názory..snad seženu něco kde se budu vejít cca do 7 tis.. :)
zkus ty strakonice, tam ti opravdu vymění jenom špatný díly, a houkání je normální jev, ted sem montoval repas od nich a houká jak sova (noteeth)
Pokud mění jen špatné díly, tak se nejdedná o repas, ale pouze o opravu, repas by měl být správně jen starý obal.
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

vie niekto o nejakej overenej firme na repas turba na Slovensku ?
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Dnes jsem mluvil s panem Burešem, z firmy repas-turba.cz z Krnova. Za příznivou cenu mi turbo snad dobře zrepasuje. Vystupoval vcelku slušně,takže snad nebude problém.. Řekl mi i jak to je z případnou reklamací a co k tomu turbu dostanu za papíry.. tak uvidíme.. :)
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Woko_O píše:Dnes jsem mluvil s panem Burešem, z firmy repas-turba.cz z Krnova. Za příznivou cenu mi turbo snad dobře zrepasuje. Vystupoval vcelku slušně,takže snad nebude problém.. Řekl mi i jak to je z případnou reklamací a co k tomu turbu dostanu za papíry.. tak uvidíme.. :)
oni vsichni vystupuji dobre, ale kdyz dojde na lamani chleba kazdej se sprajcne :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Tom Hásek
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom Hásek »

Andre, vždy osobně a bez problému a když už tak se k tomu staví čelem. Aspon teda v našem případě.
O1 66kw,r.v 04 , Ps 8 Fires 1,9 mtdi cca 130ps
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Woko_O píše:Dnes jsem mluvil s panem Burešem, z firmy repas-turba.cz z Krnova. Za příznivou cenu mi turbo snad dobře zrepasuje. Vystupoval vcelku slušně,takže snad nebude problém.. Řekl mi i jak to je z případnou reklamací a co k tomu turbu dostanu za papíry.. tak uvidíme.. :)
to je jednoduché, za vše může chyba při montáži (LOL)
mia1
Přispěvovatel

Příspěvek od mia1 »

tak tak.a navíc tady to všecko smrdí polskem ;)
SUPERB iii 2,0tsi,2018,L@K,4x4,200kw,DSG, Columbus,černá
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

MirekX píše:pokud to opravdu houká turbo, tak dlouho nebude.... :D
možná že je to špatný těsnění to co bylo v sadě k turbu nebylo nic moc - jednoduchej plech- předtim tam bylo skládaný z asi 6-7 plechů (wallbash)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Tomas.cz píše: Pokud mění jen špatné díly, tak se nejdedná o repas, ale pouze o opravu, repas by měl být správně jen starý obal.
v podstatě to tak je ;) vymění ti tuhle sadu http://www.ebay.com/itm/Garrett-Turbo-R ... 3a8040ed10 + podle opotřebení hřídelku ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

m.a.r.e.k píše:vie niekto o nejakej overenej firme na repas turba na Slovensku ?
Marek ja dávam 15 rokov tu http://www.specialturbo.sk/kontakt/sk::BLOCK:NAPISTE a zatial žiadna reklamácia a menim ich dost.
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

dakujem za radu. pozriem sa na to
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“