Woko_O píše:
Navíc na prodejce neplivu..jen řikám že to vydrželo přesně 300km..už po montáži to turbo pískalo,jak stíhačka, takže tam asi nějaká chyba už byla..
každopádně díky za názory..snad seženu něco kde se budu vejít cca do 7 tis..
zkus ty strakonice, tam ti opravdu vymění jenom špatný díly, a houkání je normální jev, ted sem montoval repas od nich a houká jak sova
No, já minulý týden montoval turbo ze Strakonic do Stila, cena 6000kč,ani nehlesne, jen mi vždy zarazí, že jsem jen blafnul a v kolenu bylo v mžiku "poměrně" dost oleje..Stejně tomu moc nerozumím, turbo pouští olejovou mlhu, ale spotřeba oleje není nic drastického..Jestli to průběžně nahrazuje nafta? A trochu mne mate, že když jsem namontoval kdysi origo turbo starší z vraku do Eskorta a sledoval mlhu, nebylo jí tam tolik jako u toho po repasi...Chtělo by to nějakého profíka, aby to vysvětlil...
Woko_O píše:
Navíc na prodejce neplivu..jen řikám že to vydrželo přesně 300km..už po montáži to turbo pískalo,jak stíhačka, takže tam asi nějaká chyba už byla..
každopádně díky za názory..snad seženu něco kde se budu vejít cca do 7 tis..
zkus ty strakonice, tam ti opravdu vymění jenom špatný díly, a houkání je normální jev, ted sem montoval repas od nich a houká jak sova
Pokud mění jen špatné díly, tak se nejdedná o repas, ale pouze o opravu, repas by měl být správně jen starý obal.
Dnes jsem mluvil s panem Burešem, z firmy repas-turba.cz z Krnova. Za příznivou cenu mi turbo snad dobře zrepasuje. Vystupoval vcelku slušně,takže snad nebude problém.. Řekl mi i jak to je z případnou reklamací a co k tomu turbu dostanu za papíry.. tak uvidíme..
Woko_O píše:Dnes jsem mluvil s panem Burešem, z firmy repas-turba.cz z Krnova. Za příznivou cenu mi turbo snad dobře zrepasuje. Vystupoval vcelku slušně,takže snad nebude problém.. Řekl mi i jak to je z případnou reklamací a co k tomu turbu dostanu za papíry.. tak uvidíme..
oni vsichni vystupuji dobre, ale kdyz dojde na lamani chleba kazdej se sprajcne
Woko_O píše:Dnes jsem mluvil s panem Burešem, z firmy repas-turba.cz z Krnova. Za příznivou cenu mi turbo snad dobře zrepasuje. Vystupoval vcelku slušně,takže snad nebude problém.. Řekl mi i jak to je z případnou reklamací a co k tomu turbu dostanu za papíry.. tak uvidíme..