vyrezlý kód motoru OCT1 -prošel STK-je to v pořádku??poraďte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
karamusa : nn cebií ani ničím podobným jsem auto nekontroloval
souhlasím se Zdeněk M: číslo motoru se vymazat dá, ale kód motoru už je jediným prvkem kontroly motoru.bych tedy řekl.
Ale k BOOBIKA: papír toho snese hodně a když to kontrolním úřadům nevadí tak ti je hej
kdyby se aspoň pan prodejce při prodeji jen zmínil že mě to může čekat a že se to pak dá vyřešit u prodejce dodatečným vyražením, tak si nechám na místě udělat evidenčku a mažu domu jako spokojenej kupec.
ale zkušenosti se sbíraj po škarpách, mě to nevadí, já i moji kamarádi jsme se hodně naučili
souhlasím se Zdeněk M: číslo motoru se vymazat dá, ale kód motoru už je jediným prvkem kontroly motoru.bych tedy řekl.
Ale k BOOBIKA: papír toho snese hodně a když to kontrolním úřadům nevadí tak ti je hej

kdyby se aspoň pan prodejce při prodeji jen zmínil že mě to může čekat a že se to pak dá vyřešit u prodejce dodatečným vyražením, tak si nechám na místě udělat evidenčku a mažu domu jako spokojenej kupec.
ale zkušenosti se sbíraj po škarpách, mě to nevadí, já i moji kamarádi jsme se hodně naučili
Nevim jestli mam citelnej kod na ofiko STK jsem nikdy s zadnym autem nebyl pozornost v popelniku a vse jde tak jak ma.
Prodejce se o toto nezajma kdyz je s panama na STK jedna ruka hlavne prodat vybrat prachy a nazdar. Navic si je vedom ze tahanice po soudech je reseni na X let s nejistym vysledkem.
Priste te zase vyskoli nekdo jinej na jiny veci kamos takhle koupil predelavku z anglie cely zlegalizovany a urednik na nej cumel jak kdyby byl z marsu
Prodejce se o toto nezajma kdyz je s panama na STK jedna ruka hlavne prodat vybrat prachy a nazdar. Navic si je vedom ze tahanice po soudech je reseni na X let s nejistym vysledkem.
Priste te zase vyskoli nekdo jinej na jiny veci kamos takhle koupil predelavku z anglie cely zlegalizovany a urednik na nej cumel jak kdyby byl z marsu

jj kod motoru u rotacek je problem, na 8 z 10 je vyrezly, nevim, ale postup noveho vyrazeni legal cestou nebude tak snadny jak to tu nekdo popisuje...ze by kod vyrazeli na vanu motoru? to se mi nezda, kdyz neni pevne spojen s blokem...jinak jestli nekdo absolvoval tuto cestu, tak by me to take zajimalo, dekuji
oficialně tě technik stk pošle na uřad z uřadu jdeš na autorizak škody tam to vyrazi zdokumentují, pak zase na stk jestli to je ok a pak zase na uřad , kde ti do techničaku zapišou obnovení kodu motoru, tak nějak by to mnělo byt, jak mi to řikal znamý na stkMaslo23 píše:jj kod motoru u rotacek je problem, na 8 z 10 je vyrezly, nevim, ale postup noveho vyrazeni legal cestou nebude tak snadny jak to tu nekdo popisuje...ze by kod vyrazeli na vanu motoru? to se mi nezda, kdyz neni pevne spojen s blokem...jinak jestli nekdo absolvoval tuto cestu, tak by me to take zajimalo, dekuji
- juras0
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Jak budu pod otcovim autem vyfotím fakt mu too vyrazily na vanu.... Taky nechápu proč tam.....Maslo23 píše:jj kod motoru u rotacek je problem, na 8 z 10 je vyrezly, nevim, ale postup noveho vyrazeni legal cestou nebude tak snadny jak to tu nekdo popisuje...ze by kod vyrazeli na vanu motoru? to se mi nezda, kdyz neni pevne spojen s blokem...jinak jestli nekdo absolvoval tuto cestu, tak by me to take zajimalo, dekuji
-------------------------------------------
Audi a6 allroad 3.0tdi
octa II 2,0tdi bkd RS paket, EGR=OFF,CCA 180PS prodano
superb 2,0tdi 165ps.prodano
Mondeo 2.2 tdci 129kw prodano
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
octa II 2,0tdi bkd RS paket, EGR=OFF,CCA 180PS prodano
superb 2,0tdi 165ps.prodano
Mondeo 2.2 tdci 129kw prodano
Páleni na CNC laser.
-
- Sběrač informací
Moja Octavia kupovana v Nemecku r.v. 2006.Pri prihlasovaní na KO -kontrola originality-zistené nečitatelné č. motora kvôli hrdzi.Kontrola prešla v poriadku-toto bolo iba konštatované.Odvtedy už 2 x na EK a STK a nikomu to nevadí.Ja si myslím že to je chyba výrobcu motora.
Octavia Tour 1,9 PD-TDI 74kw AXR
-
- Aktivista
běžná věc. Uživatel tukydydes to má v techničáku taky, kód motoru vyrezlý.Ladas píše:nečitelný kód je problém to ti nikdo nenapíše..
Jednou jsem přivezl OI kde byl kod vidět je na tý černý barvě která odrezla a stačilo pár km a ulouplo se to uplně a kod už vidět nebyl..
Na STK říkal že příště už vidět nebude nic,tak budu mít smolíka. Jenže přístě se s tím už pojede tam, kde měli zrovna zavříno a kde na to nekoukají

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Třeba na Transitu mám kód na nálitku videt excelentně, když jsem měl sundané sání kvůli opravě čerpadla bylo na něj dobře vidět, ale na stk bez šance, proto píše do protokolu kód motoru nepřístupný- pod kapotáží.
U O1 a Caddy není vidět nic, jak kód, tak číslo, ale neřešej to, jen koukne na štítek na rozvodech, říkal, že tady máš TDi to vidím a nazdar.
U O1 a Caddy není vidět nic, jak kód, tak číslo, ale neřešej to, jen koukne na štítek na rozvodech, říkal, že tady máš TDi to vidím a nazdar.
-
- Aktivista
To ze neni videt na Octavii 1 kod motoru je normalni kdyz to vyrezne. Ja ho tam taky nemam a stk uplne v pohode.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
prodejce má pár let zkušeností s dovozem aut. a dle jeho chování bych řekl že i dohadování s lidmi.
no on mi chybí i ten nalepený kód na plastovém deklu na rozvodech
tudíž se nabízí otázka co je v OCT vůbec za motor???
příští týden zajedu do škodovky , zeptat se jak postupovat dál s kódem motoru a zda bude nějaký mechanik tak zkušený a odhalí co je v autě za motor a popř. i z čeho

no on mi chybí i ten nalepený kód na plastovém deklu na rozvodech

tudíž se nabízí otázka co je v OCT vůbec za motor???
příští týden zajedu do škodovky , zeptat se jak postupovat dál s kódem motoru a zda bude nějaký mechanik tak zkušený a odhalí co je v autě za motor a popř. i z čeho