Problikne žhavení i pod 0°
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
ŘJ si myslí,že je motor teplý..tudíž bude problém v čidlu (dělalo to i se starym) nebo spíše dráty..protože když jsem včera koukal na teplotu při vyplim motoru,tak byla 70,2..pak padala na 67,5 a pak zase vylezla na 70,2 a až při nastartovanym motoru šla teplota nahoru,budíky ukazují teplotu normálně.. dál jsem to nesledoval,páč jsem měl v garáži auto a nebyl čas..víc se dořeší v sobotu,,takže dám pak vědět..
Octavia II RS
jo miloši to je pravda,každopádně kdyby byla přerušená kabeláž,tak je to jako odpojené čidlo - čili -40....prostě jedině vagem měřit kolik to ukazuje.ale když odejde čidlo teploty,nebere si řj náhradní údaj z čidla teploty paliva? každopádně taky bych nejdříve koupil origo čidlo
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Jo to chcem vedieť zistenie aj ja. Kamoš rieši niečo podobné na GIV ASZ. Preblikne žhavenie, pod -5 ťažšie štarty, proste nežhaví. Po 10s od štartu píše motor do dielni. Vo VAGu žiadna chyba. Teplotu nafty aj vody ukazuje správne, pri studenom motore cca rovnako ako teplota okolia. Vadné relé žhavenia by VAG nenapísal?
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
které odpojuješ čidlo teploty? na hadici? musíš to co je na trubce do hlavy,myslím žlutej kroužek na něm,, to ti ovládá ručičku teploměru a pro řj teplotu a při rozpojení těch -40RudisTDic píše:Auto nemám u sebe a majitel umí s VAGínou asi jako já s vařečkou,,takže screen asi neklapne...
Kluci,,teď to nemá cenu řešit,,něco ste poradily,takže v sobotu vyzkouším a dám sem info...
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Prene to iste si myslim,ze odpojuje ine čidlo.Zozadu na plastovej prirube.miraspetrowski píše:které odpojuješ čidlo teploty? na hadici? musíš to co je na trubce do hlavy,myslím žlutej kroužek na něm,, to ti ovládá ručičku teploměru a pro řj teplotu a při rozpojení těch -40RudisTDic píše:Auto nemám u sebe a majitel umí s VAGínou asi jako já s vařečkou,,takže screen asi neklapne...
Kluci,,teď to nemá cenu řešit,,něco ste poradily,takže v sobotu vyzkouším a dám sem info...
Galleto,Renault Clip,Lexia3,Vcds,Op-com,,Vag tacho,Autoscop 4,See-prog.Bee prog.UPA prog,KTS 520,BDM.ETL prog.