Problikne žhavení i pod 0°

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

OťasTDi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od OťasTDi »

a nemůže být v háji relé 103? (relé žhavení) zkoušel jsi ho přehodit ze svého auta (když jsi mu půjčoval i svojí jednotku)
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

včera jsem na to koukal a bud bude divný čidlo teploty,nebo spíš dráty..páč auto drželo teplotu 70,2°C..v sobotu to budu řešit..s jinou jednotkou se ani nerožlo žhavení..
Octavia II RS
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

OťasTDi píše:a nemůže být v háji relé 103? (relé žhavení) zkoušel jsi ho přehodit ze svého auta (když jsi mu půjčoval i svojí jednotku)
otas jestli tomu dobře rozumím tak na reláko čuměli a to seplo a vyplo pesně jak kontrolka taže zabývat se proč řj motor dává tam malý impulz
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

ŘJ si myslí,že je motor teplý..tudíž bude problém v čidlu (dělalo to i se starym) nebo spíše dráty..protože když jsem včera koukal na teplotu při vyplim motoru,tak byla 70,2..pak padala na 67,5 a pak zase vylezla na 70,2 a až při nastartovanym motoru šla teplota nahoru,budíky ukazují teplotu normálně.. dál jsem to nesledoval,páč jsem měl v garáži auto a nebyl čas..víc se dořeší v sobotu,,takže dám pak vědět..
Octavia II RS
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Dat nove cidlo, hlavne ne china.
Udelej vypis pameti zavad
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

jo miloši to je pravda,každopádně kdyby byla přerušená kabeláž,tak je to jako odpojené čidlo - čili -40....prostě jedině vagem měřit kolik to ukazuje.ale když odejde čidlo teploty,nebere si řj náhradní údaj z čidla teploty paliva? každopádně taky bych nejdříve koupil origo čidlo
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Já to spíš vidim na zkratované nebo shnilé dráty,,proto to ukazuje nákou teplotu...
Octavia II RS
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

vag pak ti muzeme radit.
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

ve vagu ohledně teploty nic není...jinak jak jsem psal,,auto dorazí o víkendu..
Octavia II RS
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Udelej obrazek VAG teplota.Jinak se nema cenu bavit.
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

dej sem screen skupiny 007 před prvním startem
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Auto nemám u sebe a majitel umí s VAGínou asi jako já s vařečkou,,takže screen asi neklapne...

Kluci,,teď to nemá cenu řešit,,něco ste poradily,takže v sobotu vyzkouším a dám sem info...
Octavia II RS
Milosss
Přispěvovatel

Příspěvek od Milosss »

Jo to chcem vedieť zistenie aj ja. Kamoš rieši niečo podobné na GIV ASZ. Preblikne žhavenie, pod -5 ťažšie štarty, proste nežhaví. Po 10s od štartu píše motor do dielni. Vo VAGu žiadna chyba. Teplotu nafty aj vody ukazuje správne, pri studenom motore cca rovnako ako teplota okolia. Vadné relé žhavenia by VAG nenapísal?
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

RudisTDic píše:Auto nemám u sebe a majitel umí s VAGínou asi jako já s vařečkou,,takže screen asi neklapne...

Kluci,,teď to nemá cenu řešit,,něco ste poradily,takže v sobotu vyzkouším a dám sem info...
které odpojuješ čidlo teploty? na hadici? musíš to co je na trubce do hlavy,myslím žlutej kroužek na něm,, to ti ovládá ručičku teploměru a pro řj teplotu a při rozpojení těch -40
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
amigo
Přispěvovatel

Příspěvek od amigo »

miraspetrowski píše:
RudisTDic píše:Auto nemám u sebe a majitel umí s VAGínou asi jako já s vařečkou,,takže screen asi neklapne...

které odpojuješ čidlo teploty? na hadici? musíš to co je na trubce do hlavy,myslím žlutej kroužek na něm,, to ti ovládá ručičku teploměru a pro řj teplotu a při rozpojení těch -40
Prene to iste si myslim,ze odpojuje ine čidlo.Zozadu na plastovej prirube.
Galleto,Renault Clip,Lexia3,Vcds,Op-com,,Vag tacho,Autoscop 4,See-prog.Bee prog.UPA prog,KTS 520,BDM.ETL prog.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“