tak ako pisem... Egr, skrtiaca klapka, banka turba... pri poruche treba vymenit za nove. na banku existuje opravna sada.
pri cbab,cbbb odchadzaju aj virive klapky v sani, meni sa cele sanie
pohladaj temy pre "cbab"
Takže tri kurvítka, z toho jedno ešte opraviteľné
Sú tie klapky aj v Audi motoroch..?
Na čo sa zamerať pri kúpe jazdenky..aby sa človek vyhol zbytočným problémom..?
Akurat vcera okolo 3:58 ked som nevedel spat a nicil som si hlavou jednou Renaultkou, tak som skocil na benzinku po pivo. Pristavil sa tam jeden taxikar s G7Parisien (zhruba kazdy mesiac 15000 km) vbehol dnu a kupil 3l 15W40 Elf. Trochu ma to zaujalo, tak som nenapadne vysiel von a vidim ze to chcel naliat naliat prave do tohoto motora. Naznacil som mu ze to nebude moc lahoda tomu motoru. Odpovedal mi na to ze ze to uz je 5x od intervalu-do intervalu (40 000km) Tak ja neviem, 15l oleja na 40ts km? Vo VW ze nic sa nedeje... Dolejte este dalsie 3 a potom na 40 000 spravime reviziu
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Myslel osobnú skúsenosť, niekoho kto na takom aute robil nejaký servis, alebo opravu...skúsenosť niekoho, kto sa trochu vyzná...nie nejakého taxikára, ktorý ktovie ako na tom jazdí.
Marek_A4 píše:Myslel osobnú skúsenosť, niekoho kto na takom aute robil nejaký servis, alebo opravu...skúsenosť niekoho, kto sa trochu vyzná...nie nejakého taxikára, ktorý ktovie ako na tom jazdí.
Vtom pripade moje osobne skusenosti su celkom dobre. Jedine co je horsiem ze pomerne velakrat chodia ludia a maju problem s DPF. Ale podla vsetkoho ich dlzka a stym jazdy neumoznuje moc ,,prirodzenu regeneraciu,,. Nedavno som mal jeden na servise, robil som rozvody a reviziu. Do tejto doby na aute nebol ziadny zasah. Motor suchy, olej NECHYBAL, nic neklepe, nedymi, nesmrdi..No atd...
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp