obvzlášť na chipování.
Ať si každý soudruh vybere úpravce dle svého gusta

Já jsem dal na dobré reference a jsem spokojen.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to si piš, že je to tak, čím dražší auto, tím víc se pak musí šetřit...Hoblik píše:Po dlouhe dobe sem se tak nepobavil , ocividne cyp na cypa narazil a vznikla z toho zajimava scenka![]()
Neverim ze nekdo kdo dal za auto svuj cely milion , cely ho vydelal bude tak blby a necha si do nej za ctverku udelat softa jeste uveri nejakym zarukam:)
mel jsi ho vyslechnout, dat mu vizitku a at se stavi az to lehneTDIfun píše:Dneska jsem mel taky srandovni scenku.
Ladim auto na brzde a vejde na dilnu borec, ze se chce jen zeptat co na to rikam, ze si vcera nechal nekde v OV nalit na parkovisti za 3500,- soft do 120d BMW![]()
pak spustil o spotrebe atd. Co mu na to mam jako rict
![]()
No hlavne mi tady takove firmy posilaji COIHoblik píše:mel jsi ho vyslechnout, dat mu vizitku a at se stavi az to lehneTDIfun píše:Dneska jsem mel taky srandovni scenku.
Ladim auto na brzde a vejde na dilnu borec, ze se chce jen zeptat co na to rikam, ze si vcera nechal nekde v OV nalit na parkovisti za 3500,- soft do 120d BMW![]()
![]()
ze mu to rad das dohromady
ty bys mel byt vlastne rad za vsechny powertecy a jine
diky nim mas furt co robit
Ale uz si zvykl ne? Ja mam taky tak jednou za rok na zivnostaku vystoupeni jelikoz me nekdo nabonzuje a oni maji za povinnost kazde hlaseni prosetrit. Uz se tomu nekdy smeju popravde.TDIfun píše:No hlavne mi tady takove firmy posilaji COIHoblik píše:mel jsi ho vyslechnout, dat mu vizitku a at se stavi az to lehneTDIfun píše:Dneska jsem mel taky srandovni scenku.
![]()
ze mu to rad das dohromady
ty bys mel byt vlastne rad za vsechny powertecy a jine
diky nim mas furt co robit
asi jim vadim ani nevim proc. Jak po takovych smejdech neco delam, prosim zakazniky at me ani nezminuji, ze jsem to predelaval nebo neco takove., porad se nechavat zdrzovat kontrolama
![]()