klouby poloos pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ano ten sesti kvalt je dodělávka. Je vydařený. Doufám ze jsou správné bývalý majitel na tom jezdil dva roky než ji rozstřelil a ani tam nejde kloub z ničeho jiného než z 1.9 96kw. Jo a teď mám ještě jeden poznatek na který jsem si vzpomněl na té levé poloose nebyl totiž kloub klasickej co je na O1 ale kloub který je dával až na O2 to mě tenkrát docela i zarazilo. Mohlo by to mít nějakou souvislost aby třeba nebyly nějaký jiný a nemusel jsem tam dát kloub z té O2
promin ja to tak nemyslel...nevim kolik a jak aut jsi udelal ale rikam ja se za svoji praxi ptam uz radsi na cokoliv.....treba kdyz si majitel vymenil olej a filtr uz ne, protoze ani nevedel, ze tam nejakej je....nebo kdyz si koupil kloub flaknul ho na auto prolil ho motorovym olejem, protoze vubec netusil, co je v tom pytliku, kterej davaj ke kloubu....takze se ti omlouvam ale ja uz se fakt ani nicemu nedivim a pokladam i debilni otazky.....

Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
Nene nic se neděje taky už jsem se setkal s plno talentama. Takže v pohodě.vendysp píše:promin ja to tak nemyslel...nevim kolik a jak aut jsi udelal ale rikam ja se za svoji praxi ptam uz radsi na cokoliv.....treba kdyz si majitel vymenil olej a filtr uz ne, protoze ani nevedel, ze tam nejakej je....nebo kdyz si koupil kloub flaknul ho na auto prolil ho motorovym olejem, protoze vubec netusil, co je v tom pytliku, kterej davaj ke kloubu....takze se ti omlouvam ale ja uz se fakt ani nicemu nedivim a pokladam i debilni otazky.....![]()
![]()
Právě že jsem tam štítek žádný nenašel jen takový zbyteček čárového kódu na kterým byl dřív kód poloosy bohužel se nezachoval v takovém stavu aby se dal přečíst.
- martinsidlo
- Aktivista
A o kolik jdou zatlačit? Něco podobného kdysi řešil i myslím " Huml " a byla to tuším o pár mm delší poloosa. Máš to překopaný a vůbec bych se nedivil.Bořek89 píše:jo místa mají dost zastrčit jdou ať mam kola v jakékoliv poloze
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
- martinsidlo
- Aktivista