klouby poloos pomoc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bořek89
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bořek89 »

Ano ten sesti kvalt je dodělávka. Je vydařený. Doufám ze jsou správné bývalý majitel na tom jezdil dva roky než ji rozstřelil a ani tam nejde kloub z ničeho jiného než z 1.9 96kw. Jo a teď mám ještě jeden poznatek na který jsem si vzpomněl na té levé poloose nebyl totiž kloub klasickej co je na O1 ale kloub který je dával až na O2 to mě tenkrát docela i zarazilo. Mohlo by to mít nějakou souvislost aby třeba nebyly nějaký jiný a nemusel jsem tam dát kloub z té O2
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

promin ja to tak nemyslel...nevim kolik a jak aut jsi udelal ale rikam ja se za svoji praxi ptam uz radsi na cokoliv.....treba kdyz si majitel vymenil olej a filtr uz ne, protoze ani nevedel, ze tam nejakej je....nebo kdyz si koupil kloub flaknul ho na auto prolil ho motorovym olejem, protoze vubec netusil, co je v tom pytliku, kterej davaj ke kloubu....takze se ti omlouvam ale ja uz se fakt ani nicemu nedivim a pokladam i debilni otazky..... ;) ;) ;)
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD

nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift

Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce) :-D
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Nenájdeš štítok s origo číslom na tej lavej poloosy????
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

vendysp píše:promin ja to tak nemyslel...nevim kolik a jak aut jsi udelal ale rikam ja se za svoji praxi ptam uz radsi na cokoliv.....treba kdyz si majitel vymenil olej a filtr uz ne, protoze ani nevedel, ze tam nejakej je....nebo kdyz si koupil kloub flaknul ho na auto prolil ho motorovym olejem, protoze vubec netusil, co je v tom pytliku, kterej davaj ke kloubu....takze se ti omlouvam ale ja uz se fakt ani nicemu nedivim a pokladam i debilni otazky..... ;) ;) ;)
Nene nic se neděje taky už jsem se setkal s plno talentama. Takže v pohodě.

Právě že jsem tam štítek žádný nenašel jen takový zbyteček čárového kódu na kterým byl dřív kód poloosy bohužel se nezachoval v takovém stavu aby se dal přečíst.
tlakac3
Přispěvovatel

Příspěvek od tlakac3 »

Povol matice na homokloubech a zkus je potlacit dovnitr,kdyz nepujdou je to jasny
GOLF MK3-ASZ-GT2260VK+gtx.Port,vacka Chovanec 3xOFF,0.320,12hlava,FMIC,HDS+RACE,vyfuk 70,brzdyG60
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

jo místa mají dost zastrčit jdou ať mam kola v jakékoliv poloze
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

jeden poznatek bych měl zdá se mi jako by byla převodovka moc vepředu a ta poloosa jako by šla od převodovky jakoby směrem do auta. nejde rovně ke kolu ale jako by kolo bylo zastrčené smerem k zadni části vozu a převodovka je jakoby směrem k přídi vozu.
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Bořek89 píše:jo místa mají dost zastrčit jdou ať mam kola v jakékoliv poloze
A o kolik jdou zatlačit? Něco podobného kdysi řešil i myslím " Huml " a byla to tuším o pár mm delší poloosa. Máš to překopaný a vůbec bych se nedivil.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

Levá jde zatlačit jen tak o cenťák víc ne. Když jsou kola stočené do prava tak jde zatlačit jen o cca 5 mm a to hodně velkým násilím. Překonané to je bohužel jsem to už tak koupil. Snad stihnu dnes nebo zítra udělat fotky je ta poloosa ohnutá a když to stojí zatížené na zemi.
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

No 5 mm je nic. Dej správné poloosy a bude klid.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Přesně tak, když si vezmeš, že zatočíš doprava a dáš tomu čočku, tak kloub rozmlátíš. Mělo by to i něco dělat s autem...Hluk, vibrace, poskakování..
nepropadat panice...
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

jericho-3 píše:Přesně tak, když si vezmeš, že zatočíš doprava a dáš tomu čočku, tak kloub rozmlátíš. Mělo by to i něco dělat s autem...Hluk, vibrace, poskakování..
Jj když vezmu hodně ostře pravotocivou zatáčku tak to dělá přesně toto.
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

Ještě bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte číslo poloos které by měli být na převodovku ERF aspoň číslo tě levé poloosy. Děkuji
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

6-kvalt bol len s motorom ASZ (štvorkolu so 6-kvaltom neberme do úvahy).Obrázek
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

:worthy: :worthy: :worthy: mockrát děkuji jurosdi hned zítra ji začnu shánět.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“