Hustilku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak pokud umím číst, poptával jsi hustilku, ne kompresor. Já jsem Ti nabídl hustilku, tedy ruční pumpu. A asi jsi pumpu z žigulíka nikdy neviděl, protože kdybys ji viděl, nemohl bys ji nazvat šidítkem. 200 šťouchů a kolo (165/80-13) má dvě atmosféry. Že máš na autě gumy z gazíka, to máš blbý.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Ty seš nejakej přecitlivělej. Já hustilku z žíga viděl. Měla dřevěný rukojeti a dole pevný stupátka (nesklopný).Marek77 píše:Tak pokud umím číst, poptával jsi hustilku, ne kompresor. Já jsem Ti nabídl hustilku, tedy ruční pumpu. A asi jsi pumpu z žigulíka nikdy neviděl, protože kdybys ji viděl, nemohl bys ji nazvat šidítkem. 200 šťouchů a kolo (165/80-13) má dvě atmosféry. Že máš na autě gumy z gazíka, to máš blbý.
No já mám víceméně gazíka.

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

měl jsem v autě klasickou pumpu z kola favorit, takovou tu kovovou, jednou jsem byl nucen ji použít, tak jsem začal v potu tváře fecovat, prvně se urvala ta stupačka, pak jsem se o ni spálil jak se zozžhavila tím urputným pumpováním, pak praskl šlouček, jebl jsem s ní o patník a koupil kompresůrek....