No hele klucí, kde všude jsou ukostřený kabely u motoru? Vim zatim jen o hlavě.
1.8T AMK 154kW trable
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
Kámošovo brachá VAG má, ale asi s tim moc neumí, jinak by mi tohle asi řekl.
Zkusim se poptat u něj.
Ten postup co si psal, je teda něco ve VAGu jo? Já se v tom nikdy nehrabal, nikdo mi to ještě nepůjčil.
Tuhle potvoru myslim má, zvládne se to přes ní? 
Ten postup co si psal, je teda něco ve VAGu jo? Já se v tom nikdy nehrabal, nikdo mi to ještě nepůjčil.
Kód: Vybrat vše
http://www.motoschematy.pl/images/131268080450.jpgSeat Leon Cupra 1M 1.8T 20V 154kW AMK; EVO exhaust & front brakes; podtlaky Forge & Samco
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak třeba když se v tom hrabe jaryn a odpojí něco máš tam hned čidlo vačky zkrat nebo obvod přerušen,alfik píše:Myslim ze je uplne jasne,ze jazdi v nouzaku,ked mu N75 a asi aj cidlo vacky pise zkrat... Tam vam merane hodnoty moc nepomozu.
když pomažeš aspon závady a odstaneš se z nouzáku tak časem zjistíš správnou závadu
ty čidla to tu čtu vyměnil jsem a proměřil jsem a nic, známý ted nedávno čtyři čidla až čtvrté makalo jak mělo
tak vyměníš čidlo a pak zas pravidlo problém hladat už v novom dieli
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
seatjiritoledo
- Přispěvovatel
-
seatjiritoledo
- Přispěvovatel
Když máš stejnej motor, tak je to celkem divný.
Myslíme oba to samý?
Kód: Vybrat vše
http://www.skoda-dily.cz/data/items/90/52efaaac43361_t.jpgSeat Leon Cupra 1M 1.8T 20V 154kW AMK; EVO exhaust & front brakes; podtlaky Forge & Samco
Neviem ci sa to da nazvat nudzak,ale nezhadzuje ti to předstih ked je odpojene?seatjiritoledo píše:čidlo vačky bych odpojil a zaměřil se na tu n75. Protože čidlo vačky tě nehaže do nouzaku.
To same ako posunuty rozvod. Auto jede,turbo plni,ale po naplneni to myslim upravi předstih nakolko bud vie,ze je rozvod postaveny špatne,alebo nevie jak je postaveny.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU