paranoidní scénář
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jestli proletí tak je to v pohodě, ale nám tady furt lítá akrobat. Tradičně v sobotu od 10-13 hodin. To je na sestřelení. Furt dokola vývrtky, nahoru a dolů a bzučí to víc než sekačky a neuděláš nic. Rve ti to uši, protože to není stabilní zvuk, ale zrychulje zesiluje pak zeslabí, pak zase zrychlí. Obědvěj při tom, ti bzučí aji žaludek. Je 300m nad zemí a zdar... letovej provoz to nezajímá.ROMEK píše:vy sa máte mne tu leta tak max. nejaký práškovací čmelák a rogalo

opakovaně to natoč a jdi podat stížnost na 158 nic jiného mě nenapadá
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Akrobat jednou tydne je slabe kaficko. To tu mame obcas taky, ale prijed si poslechnout PAC 750XL od jara do podzimu, kazdej den kdyz neni uplne hnusne. Soboty a nedele nejvic. O vikendech dosedne a do 10ti minut zase krouzi kolem. Kdyz me hodne sere, jedu musim odjet min 30km daleko. Barak mam 15km.HNLW453 píše:jestli proletí tak je to v pohodě, ale nám tady furt lítá akrobat. Tradičně v sobotu od 10-13 hodin. To je na sestřelení. Furt dokola vývrtky, nahoru a dolů a bzučí to víc než sekačky a neuděláš nic. Rve ti to uši, protože to není stabilní zvuk, ale zrychulje zesiluje pak zeslabí, pak zase zrychlí. Obědvěj při tom, ti bzučí aji žaludek. Je 300m nad zemí a zdar... letovej provoz to nezajímá.ROMEK píše:vy sa máte mne tu leta tak max. nejaký práškovací čmelák a rogalo
Vzbudim se, lita. Mluvim s nekym, obcas se neslysim, telefonuju a stale mam toho buzeranta oranzoveho nad hlavou. Vecer si zapnu tv a nemuzu mit otevrene okno, bo kazdou chvili neslysim tv. .............
Chapu, ze je to dobrej kseft, ale od roku 2006 uz si rikam, ze by mohl letet nekam do prdele. Pred tim litala AN2 a to byl alespon zvuk poradnyho motoru a ne zkurveny huceni.
http://www.skywalkers.cz/
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Kucí, trochu tolerance, je to nádhernej sport. On to určitě nedělá proto, aby tě nasral u oběda. Stav se v dobrým na místním letišti, dej řeč a věř, že se nějakej kompromis najde.
Co to kurva je za dobu, že jak se mi něco nelíbí, jdu to hned udat, zakázat, žalovat...
To byla reakce na toho akrobata, paragány taky nemusim
Co to kurva je za dobu, že jak se mi něco nelíbí, jdu to hned udat, zakázat, žalovat...

Naposledy upravil(a) Diletant_a_Laik dne 11 zář 2014, 20:04, celkem upraveno 1 x.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Mam obecne letadla rad.Diletant_a_Laik píše:Kucí, trochu tolerance, je to nádhernej sport. On to určitě nedělá proto, aby tě nasral u oběda. Stav se v dobrým na místním letišti, dej řeč a věř, že se nějakej kompromis najde.
Kamarad me v tom svezl a vetsi NAMRD si dovolim rici jste tu nikdo nezazil. Obyc akrobat je vyhlidkove letadlo. Pred letem jsem mu rekl " naloz mi co si myslis, ze vydrzim"

Tady je cast vysledku

http://m.youtube.com/?#/watch?v=4w9HaTQNqEc
-
- Přispěvovatel