paranoidní scénář

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

vy sa máte mne tu leta tak max. nejaký práškovací čmelák a rogalo :(
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
HNLW453
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od HNLW453 »

ROMEK píše:vy sa máte mne tu leta tak max. nejaký práškovací čmelák a rogalo :(
jestli proletí tak je to v pohodě, ale nám tady furt lítá akrobat. Tradičně v sobotu od 10-13 hodin. To je na sestřelení. Furt dokola vývrtky, nahoru a dolů a bzučí to víc než sekačky a neuděláš nic. Rve ti to uši, protože to není stabilní zvuk, ale zrychulje zesiluje pak zeslabí, pak zase zrychlí. Obědvěj při tom, ti bzučí aji žaludek. Je 300m nad zemí a zdar... letovej provoz to nezajímá. :roll:
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

opakovaně to natoč a jdi podat stížnost na 158 nic jiného mě nenapadá
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Ladas píše:opakovaně to natoč a jdi podat stížnost na 158 nic jiného mě nenapadá
Alebo ako pisal nebulus RC model vetroňa a ideš po ňom (noteeth)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

HNLW453 píše:
ROMEK píše:vy sa máte mne tu leta tak max. nejaký práškovací čmelák a rogalo :(
jestli proletí tak je to v pohodě, ale nám tady furt lítá akrobat. Tradičně v sobotu od 10-13 hodin. To je na sestřelení. Furt dokola vývrtky, nahoru a dolů a bzučí to víc než sekačky a neuděláš nic. Rve ti to uši, protože to není stabilní zvuk, ale zrychulje zesiluje pak zeslabí, pak zase zrychlí. Obědvěj při tom, ti bzučí aji žaludek. Je 300m nad zemí a zdar... letovej provoz to nezajímá. :roll:
Akrobat jednou tydne je slabe kaficko. To tu mame obcas taky, ale prijed si poslechnout PAC 750XL od jara do podzimu, kazdej den kdyz neni uplne hnusne. Soboty a nedele nejvic. O vikendech dosedne a do 10ti minut zase krouzi kolem. Kdyz me hodne sere, jedu musim odjet min 30km daleko. Barak mam 15km.
Vzbudim se, lita. Mluvim s nekym, obcas se neslysim, telefonuju a stale mam toho buzeranta oranzoveho nad hlavou. Vecer si zapnu tv a nemuzu mit otevrene okno, bo kazdou chvili neslysim tv. .............
Chapu, ze je to dobrej kseft, ale od roku 2006 uz si rikam, ze by mohl letet nekam do prdele. Pred tim litala AN2 a to byl alespon zvuk poradnyho motoru a ne zkurveny huceni.
http://www.skywalkers.cz/
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

andula by je časem sežrala....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Bugs.Bunny
Aktivista

Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Příspěvek od Diletant_a_Laik »

Kucí, trochu tolerance, je to nádhernej sport. On to určitě nedělá proto, aby tě nasral u oběda. Stav se v dobrým na místním letišti, dej řeč a věř, že se nějakej kompromis najde.
Co to kurva je za dobu, že jak se mi něco nelíbí, jdu to hned udat, zakázat, žalovat...
To byla reakce na toho akrobata, paragány taky nemusim :-)
Naposledy upravil(a) Diletant_a_Laik dne 11 zář 2014, 20:04, celkem upraveno 1 x.
Bugs.Bunny
Aktivista

K tematu:
V klidu syslete zasoby. :)
Ja preferuji dostatek zbrani a munice, podobne smyslejici lidi okolo sebe se stejnym dostatkem zbrani a munice. :)

Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

K tématu a konfliktu mocností-je opravdu dobrý se na něco připravovat? Viděli jste film THREADS (1984tušim)?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

já to psal na gripena ne na tohle kňouradlo....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Bugs.Bunny
Aktivista

Diletant_a_Laik píše:Kucí, trochu tolerance, je to nádhernej sport. On to určitě nedělá proto, aby tě nasral u oběda. Stav se v dobrým na místním letišti, dej řeč a věř, že se nějakej kompromis najde.
Co to kurva je za dobu, že jak se mi něco nelíbí, jdu to hned udat, zakázat, žalovat...
To byla reakce na toho akrobata, paragány taky nemusim :-)
Mam obecne letadla rad.
Kamarad me v tom svezl a vetsi NAMRD si dovolim rici jste tu nikdo nezazil. Obyc akrobat je vyhlidkove letadlo. Pred letem jsem mu rekl " naloz mi co si myslis, ze vydrzim" :)
Tady je cast vysledku :)

http://m.youtube.com/?#/watch?v=4w9HaTQNqEc

Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Sugo mohlo bejt fakt dobrý-trochu závist. Jak to celkem trefně popsal kamarád-asi jako nechat se středně dobře zmlátit:-)
Měl jsi z toho vůbec něco? Já při první akrobačce od prvního prvku nevěděl kde jsem i když už jsem párkrát v éru seděl ikdyž bez motóru
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

k čemu ti jsou zásoby když 125mm kanón v 40 roce střílel na 6km
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Bugs:
A bylo po přistání:Tož co strýčku.Jak sa vám to líbilo? A tož faň synku, akorát to co sem měl v gaťách mám včilkaj za krkem.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“