ASR ano či není potřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jestli mají v tvém okolí auto z ASR tak se projeď se zapnutým ASR a pak ho vypni a opakuj jízdu podle toho poznáš jestli je to potřeba jinak dodělání je jednotka vypínač s konektorem a pár drátů nic složitýhooctaviajedna píše:ladas a cca cena?A je to opravdu tak potřebná věc?Ladas píše:dá se dodělat
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Fabia Greenline 1.2TDI
Za mě asi takhle- ESP a EDS je super, ASR nic světobornýho nepřinese. Není špatné ho mít, ale nespasí to. Co vyjedeš s ASR, vyjedeš i bez. Navíc- řeč je o Octavii 1, kde ASR opravdu funguje debilně. Mám zkušenost z O1 RS. Nefunguje to a je to spíš k nasrání. Auto se rozhrabe, pak ho ASR típne s takovou razancí, že to člověku spíš uškodí, než pomůže a hrozně dlouho trvá, než se zase začne něco dít. Dokonce mi to připadalo i nebezpečný, např. při předjíždění na mokru stačilo, aby kola trochu prohrábly a už to svítilo jak vánoční stromek, přestalo na chvíli jet a kdyby se člověk nezařadil zpátky a čekal, než se elektronika uráčí povolit a nafouká turbo, byl by mrtvej.
Mám ESP+EDS, a na mojom golfe ASR funguje celkom dobre, nikdy mi nejak dramaticky neubralo, že by mi išiel zdochnúť motor. Už by som auto bez týchto pomocníkov nechcel. Ale je pravda, že iba samotné ASR či máš alebo nie je vcelku jedno, ubrať plyn keď sa pretáčajú kolesá môžeš aj sám, nič iné to nedokáže.
VW CC 2017, 2.0 TDi 135kw, DSG R-Line, Kessy, ACC, DCC, XDS, Discover Media, R19 AEZ Kaiman, R18 Mallory (zima)
-
slovacek.milos
- Aktivista
skape i nafta na to je zas jiný systémmisoVW píše:Čo som skúšal, u benzínov ASR dokáže zhasnúť motor, u tdi to je v pohode.
třeba EDS to jsem střelil nevím a nechce se mi to hledat co hlída aby motor na sněhu neskapal
naté naší koktě mi to připadá že asr nedělá nic jen rozbliká kontrolku ubereš jedeš nebliká