propálený blok 2.0 103 KW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Fulltank
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fulltank »

Suchá vlozka tu, cena 4000 jeden valec.

Obrázek
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

suchou vložku už řeším s p.Tomanem(známe se už nějakej pátek) ten mi i v podstatě řekl že to způsobil vadnej vstřik.

každopadně je dnes těžké chcete opravit,pak to sečtete (šaly,šrouby,potřebuju hlavu atd atd) no a v praze jak je známo mají všechno a auto za dva dny jede za stejnou cenu pomalu
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

hlavu budeš shánět tak jako tak, pak budeš motor muset stejně vyndat z auta a řešit opravu, snažší sehnat jinej nenastrojenej a pak ve výsledku zjistíš že to vyšlo levnějc jak oprava stávajícího
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

kdo řikal že to mám vyhodit

Obrázek
Golf II TDi
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

Hezký, otázka je co to pak celé s hlavou vyjde a jestli se to vyplatí. Je fakt že tyhle 8V jsou sráče a prodávají se za ranec.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Rybízek píše:kdo řikal že to mám vyhodit

Obrázek
Jo, řemeslo je řemeslo, pokud dotyčnému nevadí ten součet položek, který je na opravu třeba a má radost z provedené práce, může se směle nazvat pravým automechanikem a ne výměnářem... :)
nepropadat panice...
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Súhlas s jericho-3 ;) pre info, koľko bolo treba zbrusit? Aké máš teraz presahy piestov?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Dobry to stejne nebude...kam se stratila ta dira mezi valci? To odfrezoval 2mm? To asi ne..to bys musel dat tri tesneni na sebe
Kdysi takto "opravovali" bloky na GII nebo Kadet 1.6d,typek to vyvaril litinovou elektrodou a ofrezoval,tyden prace s motorem a vysledek nula...
Treba uz je to ted jiny..preju good luck
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Dobra prace, v dnesni dobe kdy "mechanici" kvuli prasklemu rozvodaku nebo i banalnejsi zavade hned meni motor se neco podobneho vidi uz malo. Podle mych zkusenosti takova oprava nevyjde o moc draz nez koupit jiny motor a vim ze mam vse udelane a nemusim se klepat kdy z motoru z vrakarny neco vykluse:) Proc romane myslis ze se muselo frezovat 2mm? videl jsi nekdy jak se dela sucha vlozka? Ono neco na litine vyvarovat nebo opravit takto je velky rozdil, podle me je to super prace.
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

měnila se vložka sfrézováno o 7 stovek. metoda výměny je rychlejší ale kde ho to BMM vzít a nekrást (noteeth).
Golf II TDi
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jestli jsem to videl???
Sam jsem to x krat delal vc. vyvrtani pasovani i honovani...
To ale bylo kdysi,dneska se to nevyplati,o casovy narocnosti ani nemluvim...kazdek chce mit auto spraveny druhej den...
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Vyplati se to stale pokud mas na praci dat zaruku a mas se pod ni podepsat. Krom toho pokud se jedna o podobne poskozeni motoru, zakaznik musi pocitat s tim ze to druhy den nebude ;)
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

nejlevnějsí BMM je na netu za 30 myslim že oprava vyjde o něco méně a víš co v motoru máš než když koupíš motor kterej má 90,120 max 140 jak udává většina prodávajcích ale co když má najeto 300 ? a za týden z něho vyběhne ojnice ? kdo nese záruku ? a časově náročné to taky zas tak není blok byl hotovej za dva dny hlava druhý den potřebné díly jsou jsou druhý den, zbýva tomu legu věnovat chvilku času
Golf II TDi
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Rybízek píše:nejlevnějsí BMM je na netu za 30 myslim že oprava vyjde o něco méně a víš co v motoru máš než když koupíš motor kterej má 90,120 max 140 jak udává většina prodávajcích ale co když má najeto 300 ? a za týden z něho vyběhne ojnice ? kdo nese záruku ? a časově náročné to taky zas tak není blok byl hotovej za dva dny hlava druhý den potřebné díly jsou jsou druhý den, zbýva tomu legu věnovat chvilku času
Moje rec, uz jsem myslel ze jsem sam kdo ma takovy nazor na vec. I kdyby ta oprava byla o 10t drazsi nez vymena za motor z vraku, porad je to podle me lepsi.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

zrovna BMM je šrot už když vyšel z fabriky... čili se opravdu špatně shání a stojí balík a stav je nejistý.
Otázka jak jsou na tom vstřiky.. ale netuším, jak to zjistit - protože na testu jsou stejně vždy všechny "špatné" a jedny BMM vstřiky nám při testech i zničili.. Už bych PD vstřiky nikam na test nedal, škoda peněz !
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“