Pračka nejde otevřít

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

DavDav
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od DavDav »

Zdar jak sviňa,
řeším doma podobný problém. Jenom teda, bohužel, bojím se že caplíkem to asi nebude, protože v těch dveřích je pěkně cítit, jak klape, když se za ně zabere. Napadlo mě, jestli se tam nemohl zalomit, ale to asi ne, to nevím jak by se stalo a hlavně by se to pak naopak otevíralo snadno, ne?
Páčidlem ani ničím takovým do toho nechci vrtat, je to tady ta pračka http://nejpracky.cz/pracka-lg-f-74a8qds-recenze/ a je okolo těch dveří pěkně zdobená, to by mě stará zabila, kdybych to zrušil páčením. Jenomže jinej způsob mě nenapadá, leda zavolat na servis a vysolit za to pěkných pár korun, ikdyž to může být hovadina. Nemá někdo z vás nápad, jak to otevřít jemně?
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

rozdělat celý obal a zboku pak odjistit
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Možná by stačilo sundat jenom horní víko.
TomassoJed
Nováček

Příspěvek od TomassoJed »

Tak se mi to stalo taky, po chvili googleni jsem se chtel take zeptat zdejsi komunity, ale narazil jsem na clanek https://www.arecenze.cz/recenze-pracek/ ... ka-pracky/ a jel hezky podle jejich rad, sice mi zadna nepomohla, ale aspon jsem zase po dobe procistil filtry od bordelu :D Nakonec jsem volal do servisu a pan mi hned po tom co se zeptal na typ pracky poradil, ze jestli neni nejaka specialni pojistka proti otevreni dveri a ani nemusel prijet. Je to nova pracka a vubec jsme o ni nevedeli, takze bych nejdriv dobre prosel navod nez volat draheho opravare nebo si znicit pracku. Zduř
DavDav
Nováček

Příspěvek od DavDav »

TomassoJed píše:Tak se mi to stalo taky, po chvili googleni jsem se chtel take zeptat zdejsi komunity, ale narazil jsem na clanek https://www.arecenze.cz/recenze-pracek/ ... ka-pracky/ a jel hezky podle jejich rad, sice mi zadna nepomohla, ale aspon jsem zase po dobe procistil filtry od bordelu :D Nakonec jsem volal do servisu a pan mi hned po tom co se zeptal na typ pracky poradil, ze jestli neni nejaka specialni pojistka proti otevreni dveri a ani nemusel prijet. Je to nova pracka a vubec jsme o ni nevedeli, takze bych nejdriv dobre prosel navod nez volat draheho opravare nebo si znicit pracku. Zduř
Hele, článek zajímavej ;) Pomohl by mi, kdybych na něj narazil dřív, každopádně díky za tip. Ale některým věcem jsem tam po přečtení nerozuměl, pomohlo mi, že jsem si to dal do kontextu s tímhle, některý věci bych asi potřeboval trochu polopaticky vysvětlit a tam mi přišly složité. Jestli máš na ten článek nějakou vazbu, tak nad tím zapřemýšlej ;) Jinak, u mě nebyl problém v pojistce, prostě se u dvířek ten zobáček (z umělé hmoty -_-) zalomil a zapříčil tak, že to nešlo ani ven, ani dovnitř... nakonec jsem fakt musel kryt sundat a trochu se v tom pošťourat.
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Pokud věříš stránkám na kterých doporučují whirpool, tak ti není pomoci.
ROMEK
Aktivista

Re: Pračka nejde otevřít

Příspěvek od ROMEK »

Kluci nevíde či sa dá ešte nejak spasit pračka AEG hrozne hrkoce ked ždíma prádlo. Není tam nejake tlmenie bubna? Má 10rokov tak má nárok na výmenu nejakej sučiastky.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Co ložiska? Po deseti letech měním celou pračku.
Člověk se pořád učí.
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Už sem menil minulý mesiac myčku. Ja by sem to aj rozebral len mám 2ročneho syna a to už nic co z nej vyšrubujem nenajdem (noteeth) . Tak zbíram info či sa do teho oplatí investovat alebo dostane manželka pod stromek novú pračku.
Je tady kopec šikovných ludí ktorý možno menili. ;)
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

Mali sme kedysi 20 rokov Philco so sušičkou. Nebolo jej nič no moja si postavila hlavu, že je obúchaná od chodítka, v ktorom sa deti učili chodiť. Kúpili sme novú. Po 5 rokoch som menil uhlíky, o rok sa dodrbalo čosi iné.
Kúpil som drahšiu s invertorovým či akým motorom s 10-ročnou zárukou na motor - má 8 rokov a ide bez jediného problému. U nás si sakra užije, máme mačky, psa a moja rada perie takmer denne.
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

No obvykle závaží a pružiny nebo silentbloky.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

ROMEK - je presne vodorovne? Stojí rovnako na všetkých štyroch nožičkách?
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

buben je chycený na tlumičích, můžou být ko. Já většinou tyhle díly kupuju na kupaoprav
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Ano je vodorovne a hrkoce že sa bojím že mi dojdu vynadat susedi :D skusim pozriet jak je to tam uchytene
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

S vysokou pravdepodobnosťou tlmiče ako píše Jirka.
Nestoja veľa.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“