2.0Tdi 103kw BMM škube
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dnes komplet překontrolované kabely, vše poctivě ukostřeno, hadice od turba kompletně prohlídnuté. Logy v pohodě, turbo tlačí jak má. Už mě jen napadá ten svazek ke vstřikům, ale je mi divné proč to dělá jen při prudké akceleraci, jinak ne a pokud by to byl te svazek ke vstříků dělalo by to pořád? Nebo se pletu? Díky za každou radu..... 
-
Franciktdi
- Přispěvovatel
Tady je ten log a odkaz tady, první je rozjezd na 1 a 2, druhy na 3 a treti na 4ku. Díky z rady http://ulozto.cz/xCoWSVZa/vw-tdi-logy-docx

-
Radek Pažitný
- Nováček
Oct II
Ahoj, chci se zeptat jak si vyřešil problém s vynecháváním motoru OCT 2,0 TDI, má totiž stejný problém. Dík Radek.
Caute. Mám rovnaký problém, chybicka se vloudila, skube ties len pri prudkej akcelerácii, po zhodení veka vačky vydaný jeden hydrostel a chytena vackovica, ale čisto len na jednom ventile, chalan čo mi to robí v servise hovoril že ten istý problém mal jeden superb ten istý motor kilometre okolo 200 tisíc obe autá. Vymenená vacka hydrostely gufera vsetky, zajtra to bude hotové som zvedavý či to pomôže. Dám vedieť.