2.0Tdi 103kw BMM škube

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Franko84
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Franko84 »

Zda jo je chipovane nevim, nemam to dlouho. Ale pred tim to nedelalo a zacalo to z niceho nic. Vag vubec nic nepise, jen tedy vsechny ctyri zhavici svicky. Stejny problem uz tady par lidi resilo, ale napisou vyreseno, to ostatnim hodne pomuze (LOL)
Franko84
Nováček

Příspěvek od Franko84 »

Dnes komplet překontrolované kabely, vše poctivě ukostřeno, hadice od turba kompletně prohlídnuté. Logy v pohodě, turbo tlačí jak má. Už mě jen napadá ten svazek ke vstřikům, ale je mi divné proč to dělá jen při prudké akceleraci, jinak ne a pokud by to byl te svazek ke vstříků dělalo by to pořád? Nebo se pletu? Díky za každou radu..... (wallbash)
Franciktdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Franciktdi »

udelej log a dej ho sem
Franko84
Nováček

Příspěvek od Franko84 »

Franciktdi: zas tak se v tom nevyznám, co vše mám nalogovat? ktere kanaly? Díky
Franko84
Nováček

Příspěvek od Franko84 »

Tady je ten log a odkaz tady, první je rozjezd na 1 a 2, druhy na 3 a treti na 4ku. Díky z rady http://ulozto.cz/xCoWSVZa/vw-tdi-logy-docx

Obrázek
Franko84
Nováček

Příspěvek od Franko84 »

Jeste dodám, že to má DPF (filtr pevných částic). A dle vag to ma 80% zaplnění, udělal jsem nucenou regeneraci a pořád stejné, škube a škube. Jinak na budíkách se kontrolka filtru nerozsvitila ani jednou.
Radek Pažitný
Nováček

Oct II

Příspěvek od Radek Pažitný »

Ahoj, chci se zeptat jak si vyřešil problém s vynecháváním motoru OCT 2,0 TDI, má totiž stejný problém. Dík Radek.
Franko84
Nováček

Příspěvek od Franko84 »

Ahoj, neviresil, vse vymeneno od vstriku az po vse okolo a porad to dela. uz t nehodlam resit.
marek_02
Nováček

Příspěvek od marek_02 »

Caute. Mám rovnaký problém, chybicka se vloudila, skube ties len pri prudkej akcelerácii, po zhodení veka vačky vydaný jeden hydrostel a chytena vackovica, ale čisto len na jednom ventile, chalan čo mi to robí v servise hovoril že ten istý problém mal jeden superb ten istý motor kilometre okolo 200 tisíc obe autá. Vymenená vacka hydrostely gufera vsetky, zajtra to bude hotové som zvedavý či to pomôže. Dám vedieť.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“