Felicia 1,9D velmi špatné starty!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Pepino60"] Rozvody jsou na značkách

kde se takové značky nachází? znám jen jednu :?

kde má čerpadlo značku a kde rozvody značku :?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Máš pravdu, teplý to chytá na škub, pokud zjsou tlaky perfektní..Pokud už to není na jedničku, potřebuje přižhavit. A taky jsem se setkal s tím, že tam měli převodový starter Pal pro benzina a ten to nezvládne..
nepropadat panice...
Milan 83
Přispěvovatel

Příspěvek od Milan 83 »

Já mu to psal zda je to na přípravkách prý ok :?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já bych řekl, že možná ano, ale vykašlal bych se na továrnu , povolil 3 šrouby/na kole čerpadla/ a otočil čerpadlem dopředu /za matku / tak o 1-2 mm a vyzkoušel..Vždy se to dá vrátit a často to pomůže..
nepropadat panice...
Pepino60
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepino60 »

slovacek.milos píše:
Pepino60 píše: Rozvody jsou na značkách

kde se takové značky nachází? znám jen jednu :?

kde má čerpadlo značku a kde rozvody značku :?

Ta Felda má nalítáno 216tis. Rozvody už tam jistě byly párkrát dělané a jsou tam udělané značky. Když to s tímto nastavením rozvodů jelo doteť beru to, že jsou značky platné. Navíc pokud by byly rozvody rozhozené bude to znát na chodu motoru i na výkonu. Auto po nastartování krásně chrochce a jede jak blbý. Zítra tam dám ty nové žhaviče, benzivové čidlo teploty a uvidím. Jinak ten startér údajně po repasi jsem upnul za pastorek do svěráku a když zapáčím startérem do strany hýbe se tak o půl cenťáku. Takže ložiska jsou kaput. Venku běží jak splašený, ale pokud zabírá do setrváku, tak se jistě kříží. Už jsem objednal s Auto Kely repas.
Všechno jsou to plechové střepy na práci. Teda kromě FERRARI !!!
Pepino60
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepino60 »

Tak kluci Felda šlape jak hodinky a chytá na jedno převalení. Nové žhaviče, repas startér, teplotní čidlo jsem nakonec nechal původní zelené, ale přidal jsem nepatrně na čerpadle. Díky za užitečné rady ty které jsem nepoužil teť se budou jistě hodit příště.

PS: pro Miloše - abych Tě uklidnil kontroloval jsem samozřejmě rozvody i na přípravky tzn. 1. válec HÚ, do drážky na vačce a trn do čerpadla.
Všechno jsou to plechové střepy na práci. Teda kromě FERRARI !!!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“