zero1724 píše:Nehodlám se s tebou o ničem dohadovat... To bys tu zase mluvil jako vždy jen sám se sebou... Ty máš ten nejrychlejší golf světa, to je jasné a nevím jaké základy myslíš, mám za sebou základy teorie práva (takhle přesně se obhajoba státnicového předmětu jmenovala), pak nějaké ty základy z ústavního práva, práva EU, práva rodinného, pracovního, občanského, trestního, insolvenčního, obchodního, římského...a nějaké základy právní specializace

z čeho ty? Z vysoké montážní?... bože...neser se do mě a jdi montovat auta...
BTW: V životě jsem nenapsal nic o snůžce nesmyslů, netůšim proč tedy cituješ má slova, která jsem v životě neřekl...
Nikdy a nikde jsem netvrdil, ze mam nejrychlejsiho Golfa sveta takze tu nepodsouvej.
Temi zaklady jsem myslel v tom, co se tyce zdejsiho fora, protoze i ten nejposlednejsi diskutujici (nikoliv jen ctenar) vi, ze format zapisu u turba je GT1749VA, je to ani jako kdyby jsi psal DiS., Ph.D. nebo DrSc. pred jmenem
Z ceho mam ja zkousky? Vyjma insolvencniho, ktere jsme brali v ramci obchodniho a rimskeho mam vsechny, ktere jsi jmenoval - o opakovane, protoze jsem studoval dve skoly. Ikdyz, abych byl uprimny, to insolvencni jsme brali take v ramci krizoveho managementu, ktery nam prednasel a seminare vedl Dr. Ing. Vitzslav Halek, MBA (najdi si, pak pochopis proc to zminuji). Takze verim, ze mam za sebou vice uspesne slozenych zkousek nezli ty
Nemusis me titulovat "boze", az tak dobrej nejsem
Takze, byt tebou, zalezu do nory a pokorne se zde vzdelavam.