HONDA S2000 2.0 240PS DYNO RUN by DIESELPOWER

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

turbo kamna power
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od turbo kamna power »

zero1724 píše:že tady ze mě dělá kolega "závodník" pitomce je jedna věc, nepsal jsem nic o zadní nápravě ve spojení se zkrutnou tyčí u CRX 1. generace, pouze to, že crx používá na nápravě zkrutnou tyč a že i s tak primitivní nápravou umí jet setsakra rychle... tohle vaše poučování naprosto miluju, naučte se ale nejprve číst, pro učňáky doporučuju Jiřího Žáčka, to nebude na pochopení tak složité... Forest je jen mluvka, kterýho tady nikdo nebere vážně, jen on sám sebe, myslím, že se tomu říká schizofrenie...
Já tady z nikoho pitomce nedělám :? jen jsem psal, že zadní tuhá náprava u CRX nefunguje a ty jsi začal mluvit o přední, prostě jsme se asi úplně nepochopili ;) tak nemusíš hned všechny urážet, je to jen diskuze :P

...

Jinak jsem trochu pogooglil a zde je vidět podvozek CRX 1.gen v celé své "kráse":
Obrázek
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

Obrázek

honda je pro buziky !!!!!!!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

a to i na sekačce :-D
Martin.D
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin.D »

Tiež kúsok prispejem k tejto debate (LOL)
Kamarát mal 1.6 vti tú vraj 160 k (tých 160 k nemala asi nikdy )
So sériovou AHF násobne ( mali sme po 20 tke ) nebola schopná ma dať na semafóroch " dole "
Kia Sportage 2020 1.6 crdi 136 ps
Octavia 2 FL 2011 - BXE - 142 PS
ex Kia Ceed 2014 1.4
ex Peugeot 107
ex Octavia AHF
tantor-bn
Přispěvovatel

Příspěvek od tantor-bn »

O semafor nejde. Moju ibizu tiež da na semafore dole hocičo no v akceleracii to je uplne o onom.
Cupra TDI
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Ja som mal raz davno Mitsubishi Colt GTi 1,8 140 koni 900kg a ten zvuk bol brutalny.... 100 dalo za 7,5s ... Tam bolo citit ze to auto nema vahu, plus to tocilo 8000 to sa s dieselo tazko porovnava
Tato Honda je exot netreba ju zhadzovat... Treba trosku objektivnosti do nazorov..
Mercdes C cdi
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

zero1724 píše:...snuska nesmyslu "raneneho zvirete v poslednim tazeni"...
Tohle rika clovek, ktery ma v popise "Fabia 1, ATD, VA1749", tak tomu se rika "blbec na n-tou" (LOL)

Nevis, neznas, nechapes, nemas zkusenosti.

Az budes mit nejake alespon zaklady a neco trochu za sebou tak se snad muzes pokouset me soudit. Nicmene, prozatim na to nemas ani nahodou :havaj:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

Forest píše:
Tohle rika clovek, ktery ma v popise "Fabia 1, ATD, VA1749", tak tomu se rika "blbec na n-tou" (LOL)

Az budes mit nejake alespon zaklady a neco trochu za sebou tak se snad muzes pokouset me soudit. Nicmene, prozatim na to nemas ani nahodou :havaj:
Nehodlám se s tebou o ničem dohadovat... To bys tu zase mluvil jako vždy jen sám se sebou... Ty máš ten nejrychlejší golf světa, to je jasné a nevím jaké základy myslíš, mám za sebou základy teorie práva (takhle přesně se obhajoba státnicového předmětu jmenovala), pak nějaké ty základy z ústavního práva, práva EU, práva rodinného, pracovního, občanského, trestního, insolvenčního, obchodního, římského...a nějaké základy právní specializace :) z čeho ty? Z vysoké montážní?... bože...neser se do mě a jdi montovat auta... (offtopic)

BTW: V životě jsem nenapsal nic o snůžce nesmyslů, netůšim proč tedy cituješ má slova, která jsem v životě neřekl...
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Začíná se to pomalu rozjíždět. (LOL)
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Nováček

Příspěvek od Jack_Reacher »

zero1724 píše:
Forest píše:

Nehodlám se s tebou o ničem dohadovat... To bys tu zase mluvil jako vždy jen sám se sebou... Ty máš ten nejrychlejší golf světa, to je jasné a nevím jaké základy myslíš, mám za sebou základy teorie práva (takhle přesně se obhajoba státnicového předmětu jmenovala), pak nějaké ty základy z ústavního práva, práva EU, práva rodinného, pracovního, občanského, trestního, insolvenčního, obchodního, římského...a nějaké základy právní specializace :) z čeho ty? Z vysoké montážní?... bože...neser se do mě a jdi montovat auta... (offtopic)

BTW: V životě jsem nenapsal nic o snůžce nesmyslů, netůšim proč tedy cituješ má slova, která jsem v životě neřekl...

v Plzni ? ... ses právě snížil na ještě nižší úroveň tímhle výblitkem o "vzdělání", které ti narovinu vůbec nevěřím, podle toho jak se vyjadřuješ, tobě je právní argumentace vzdálena na míle daleko ...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

zero1724 píše:Nehodlám se s tebou o ničem dohadovat... To bys tu zase mluvil jako vždy jen sám se sebou... Ty máš ten nejrychlejší golf světa, to je jasné a nevím jaké základy myslíš, mám za sebou základy teorie práva (takhle přesně se obhajoba státnicového předmětu jmenovala), pak nějaké ty základy z ústavního práva, práva EU, práva rodinného, pracovního, občanského, trestního, insolvenčního, obchodního, římského...a nějaké základy právní specializace :) z čeho ty? Z vysoké montážní?... bože...neser se do mě a jdi montovat auta... (offtopic)

Nikdy a nikde jsem netvrdil, ze mam nejrychlejsiho Golfa sveta takze tu nepodsouvej.

Temi zaklady jsem myslel v tom, co se tyce zdejsiho fora, protoze i ten nejposlednejsi diskutujici (nikoliv jen ctenar) vi, ze format zapisu u turba je GT1749VA, je to ani jako kdyby jsi psal DiS., Ph.D. nebo DrSc. pred jmenem ;)

Z ceho mam ja zkousky? Vyjma insolvencniho, ktere jsme brali v ramci obchodniho a rimskeho mam vsechny, ktere jsi jmenoval - o opakovane, protoze jsem studoval dve skoly. Ikdyz, abych byl uprimny, to insolvencni jsme brali take v ramci krizoveho managementu, ktery nam prednasel a seminare vedl Dr. Ing. Vitzslav Halek, MBA (najdi si, pak pochopis proc to zminuji). Takze verim, ze mam za sebou vice uspesne slozenych zkousek nezli ty ;)

Nemusis me titulovat "boze", az tak dobrej nejsem (LOL)

Takze, byt tebou, zalezu do nory a pokorne se zde vzdelavam.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

nezbývá než si dát race s S2000 a hodit sem něco z onboard jinak se tu povraždíte (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ladas píše:nezbývá než si dát race s S2000 a hodit sem něco z onboard jinak se tu povraždíte (noteeth)
Ale to by se musela najit nejaka se zdravym motorem s plnohodnotnym vykonem, aby tu nevznikl dalsi prostor pro dohady ;)

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

:D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

(LOL) přesně kvůli tomu jsem tohle napsal, protože jsi o pár pátku dříve vedl diskusi o tvem vyblitku o vzdělání :-D čekal jsem že se chytnes jako správný Čech za nos... ještě jsem chtěl dodat, že Forest vyhrál Le mans, znal se se Sennou a Zemanovi opravuje Superba :-D i kdyz by raději golfa v kombíku, hosi, tohle forum mě baví víc než uprchlicka situace... (noteeth)
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“