Brzdný účinek DS performance
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A plocha pístků v brzdiči je stejná jako u origo třmenů ? Jestli je plocha pístků u Brembo brzdičů menší, tak to bude vyžadovat větší sílu k sešlápnutí pedálu pro dosažení stejného účinku. Když na to ve 100Km/h pořádně šlápneš, dovedeš k činnosti ABS?cin píše:Tak ja mam bohuzel opacnou zkusenost , nasadil jsem desky DSPF , samozrejmne nove, na 4 pist Brembo a ucinek je musim napsat velice podprumerny, spis na hovno![]()
Tesil jsem se ze to bude jedovaty a spolujezdci ze se obesi na pasu, bohuzel je z toho jen moje velky zklamani a rozcarovani . Predtim jsem mel jen obyc . seriovy 288 , kotouce origo, desky Pagid a brzdilo to llip
. Prosim o jakoukoli radu co udelat , aby se to rapidne zlepsilo . Jinak ty trmeny mam po kompletni repasi, vsechny gumicky , manzety , trubky , ovzdusnovaky vymeneny, k tomu jsem si nechal udela pancerovy hadice . Mel jsem k tomu kotouce EBC Ultimax drazkovany, ted jsem na zkousku dal kotouce TRW hladky , ale ucinek je porad bidny . Zkousel jsem je dle rad na ruznych racing forech a i jinde , jakoby zahoret , takze jsem je asi 6x ze 12O vzal na tvrdo az do O , ale nic , jen se pekne ohraly a smrdely , ucinek stejny jak pred touto "procedurou" teply i studeny
Pritom ty DSPF by mely brzdit hned i studeny, podle soucinitele treni maji daleko vetsi soucinitel nez serie, je to nejaka organicka baze. Poradte prosim
![]()
TO Golfisko - nevim jaky druh/barvu mely ty desky Pagid, byly na aute jeste z Nemecka, ja jsem je ted sundal , stejne byly sjety, orezly zasrany, jediny co jsem rozlustil byl napis VW AG a na tom plechu vyrazeny Pagid
TO alni - zkusim to zrejmne jak pises, a to dat ty DSPF i na zadek, dalsi dva clenove co meli DSPF mi napsali, ze je potreba to mit na predku i na zadku, pak to pry brzdi . Co se tyka toho zahoreni, zkusim to jeste jednou a vic, jak pises
, holt budou smrdet vic nez minule
TO favo - jedna se o kit z Leon Cupra R , akorat barva neni origo , ta se mi nelibi, takze jsem si pri repasi dal barvu co se libi mne
, jinak dily jsou vsechny co jsem pouzil origo, prisly az Martorella , celkem raketa no Jinak mezi nama, ten kit od Bremba je kapku drazsi - cca kolem 6O tis kc
TO Rolan - je to kit z LCR, takze by melo vse fungovat tak jak ma , zadny exot to neni
TO Paja - origo desky Brembo mam, v nejhorsim je tam muzu vrazit . ATE desky jsem nezkousel , takze nevim jak by tady fungovaly

TO alni - zkusim to zrejmne jak pises, a to dat ty DSPF i na zadek, dalsi dva clenove co meli DSPF mi napsali, ze je potreba to mit na predku i na zadku, pak to pry brzdi . Co se tyka toho zahoreni, zkusim to jeste jednou a vic, jak pises

TO favo - jedna se o kit z Leon Cupra R , akorat barva neni origo , ta se mi nelibi, takze jsem si pri repasi dal barvu co se libi mne

TO Rolan - je to kit z LCR, takze by melo vse fungovat tak jak ma , zadny exot to neni
TO Paja - origo desky Brembo mam, v nejhorsim je tam muzu vrazit . ATE desky jsem nezkousel , takze nevim jak by tady fungovaly
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
určitý čas som behal vpredu s DS2500 vzadu TEXTAR(asi..) a tiež po zabehnutí brzdilo neskutočne -ano, zadok zaostával, bolo to jednoznačne cítiť ale aj tak..cin píše:usim to zrejmne jak pises, a to dat ty DSPF i na zadek, dalsi dva clenove co meli DSPF mi napsali, ze je potreba to mit na predku i na zadku, pak to pry brzdi . Co se tyka toho zahoreni, zkusim to jeste jednou a vic, jak pises, holt budou smrdet vic nez minule
![]()
![]()
ináč po tom čo "len dymeli"(a dymeli statočne

http://dieselpower.cz/forum/userpix/36264_IM_1.jpg
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
To Cin: a stiha ti hlavny brzdovy valec ku tym stvorpiestom? Ked to nedokaze vyvinut tlak na dosku,tak brzdit nebude. Kamarat toto riesil u subaru a prestavbe na 4piest. S velkym HBV to funguje dobre.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Když už je řeč o HBV, neví někdo, jak dostat na O1 bez ESP větší 25.4mm válec stylem Plug and Play? Napadlo mě právě z Cupry, ale otázka je, jestli bude pasovat.
•Superb 2 Combi VR6 3.6FSI 260PS/350Nm
•Octavia 2 RS Combi 2.0TDI 205PS/391Nm, brzdy 345/310mm
•Octavia Combi 1.9TDI ALH 150PS/327Nm, GT VA, EGR/KAT-off, ATD-HDS57, Strongflex+puky TT, brzdy 312x25mm/280x22mm, Spider 17", SGS Motorpower
•Octavia 2 RS Combi 2.0TDI 205PS/391Nm, brzdy 345/310mm
•Octavia Combi 1.9TDI ALH 150PS/327Nm, GT VA, EGR/KAT-off, ATD-HDS57, Strongflex+puky TT, brzdy 312x25mm/280x22mm, Spider 17", SGS Motorpower
dostal som raz jeden tip, ale bolo mi zakázané o tom rozprávaťkočka87 píše:Když už je řeč o HBV, neví někdo, jak dostat na O1 bez ESP větší 25.4mm válec stylem Plug and Play? Napadlo mě právě z Cupry, ale otázka je, jestli bude pasovat.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
To já jsem taky dostal jeden typ, ale nikdo mi nic nezakázal, takže ať se ti co zakazují klidně poserou.
Prej Sharan má celkem pěkný a zajimavý co by se majitelů G4 a podobně mohl líbit, ale nikomu nic nenutím.
Prej Sharan má celkem pěkný a zajimavý co by se majitelů G4 a podobně mohl líbit, ale nikomu nic nenutím.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ

To puci - vim ze hodne lidi ma tuhle sadu z LCR a funguje jim to i se seriovym HBV z OI , tak doufam ze nebudu vyjimka
To favo - pardon , napsal jsem blbou cenu, tech cca 6O je za ctyrpist , na tu OI RS to stoji jak pises ty - 39000,-
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A