TDI 66kw ALH-biely dym/studeny start
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čidlo teploty vody je vymenene,čidlo teploty paliva je v poriadku no pozriem si ho ako pracuje po zohriati.Najviac ma aj tak stve to startovanie,momentalne uz su take teploty tak ze motor mi zahaví..startuje to v poriadku,no musi to štartovat dobre aj pri +5/+10 vtedy bol najviac problem ked to nezhavilo,pokial budem mat cas tak chcem dat urcite vstreky prekontrolovať niekomu..nie vždy sa da verit diagnostike.
Dnes som sa povozil a odstavil auto cca na 4-5hod. ked som isiel znova na aute napojil som ho na vag a pozriel cidla teplot..
Palivo: +27
Motor/voda:+27
Previezol som sa s napojenou diagnostikou a voda pekne stupala no teplota paliva spadla na 25 a tak sa znova dostala len na 27..motor mal teplotu neskor cca 75 ale palivo stale svojich 25..takze asi zrejme bude len nieco tomu snimacu paliva..sledoval som teplotu este na 1.9tdi 96lw a tam to pekne stupalo..u mna nic,stale svojich 27 si to drzalo..
Palivo: +27
Motor/voda:+27
Previezol som sa s napojenou diagnostikou a voda pekne stupala no teplota paliva spadla na 25 a tak sa znova dostala len na 27..motor mal teplotu neskor cca 75 ale palivo stale svojich 25..takze asi zrejme bude len nieco tomu snimacu paliva..sledoval som teplotu este na 1.9tdi 96lw a tam to pekne stupalo..u mna nic,stale svojich 27 si to drzalo..
zdravim vas, tiez mam podobny problem, zhavice skontrolovane, aj kabelaz k nim, predvstrek 55-57, volnobezna davka 3.4mg, predlzene zhavenie trosku, cidlo teda teploty OK, a jedno rano to nastartuje OK a druhe rano moze byt rovnaka zima a start je zly, nepravidelny nabeh a zatrasie s celym autom, a samozrejme oblak bieleho dymu vyleti......pada nafta? ten termoventil na filtri som nemenil asi 60 000km alebo uz tlaky su v pip ?
pripadne starter uz je slaby a cerpadlo nedokaze vstreknut rovnaku davku do vsetkych valcov? robi to ci je minus 2 alebo +5 a vzdy sporadicky, prikladam video z dneska (auto stalo od rana 6 do druhej poobede) https://www.youtube.com/watch?v=5RK2rt49SDc

Leon 1M, ASV + FB S764 + HDS57
-
- Aktivista