WHITE-CZ píše:Ja přestal ten hnus dehtovej kouřit právě kvůli elektronické cigaretě. O 100% se lepší dýchá.
nějakej rozumnej tip ?? jak začít s elektrikou
spíš mi chybý takový to se na chvila zastavit
popřemejšlet ........
než nikotin jako takovej , díky
bohužel musím souhlasit...rád bych s tím nějak přestal,ale všichni kámoši báňají tak je to těžký....dáme cígo a jedem
když vidím některý ty monstra elektronický tak mi to přijde spíš k smíchu
WHITE-CZ píše:Ja přestal ten hnus dehtovej kouřit právě kvůli elektronické cigaretě. O 100% se lepší dýchá.
nějakej rozumnej tip ?? jak začít s elektrikou
spíš mi chybý takový to se na chvila zastavit
popřemejšlet ........
než nikotin jako takovej , díky
bohužel musím souhlasit...rád bych s tím nějak přestal,ale všichni kámoši báňají tak je to těžký....dáme cígo a jedem
když vidím některý ty monstra elektronický tak mi to přijde spíš k smíchu
Zahodte to ted hned a je to. 😊
Pokud to budete odkladat, budete to odkladat dalsich 20let treba.
Pokud na to nema nekdo vuli, staci navstivit nejakou poradnu a nechat si napsat treba Champix.
Take je dobre si prohlednout oddeleni plicni onkologie 😊
Zakazy a dalsi omezujici zakony se mi taky nelibi, ale tesim se na to az si pujdu dat dobre jidlo a nebudu smrdet jak bezdomovec kterej si nasbiral vajgly do kapes.
s tím souhlasím, je fakt, že tahle republika se začíná skládat jen ze zákazů a příkazů jako za protektorátu, ale tohle uvítá myslím většina. Ať si každej zahulí doma a nemusí tím obtěžovat ostatní. (taky občas kouřím)
Upřímně - nikdy jsem nekouřil a nikdy jsem to nezkusil. Přesto jsem však v tomto ohledu velmi tolerantní. Pokud budou kuřáci, coby menšina, tolerantní k nekuřácké většině, měla by být i nekuřácká většina tolerantní ke kuřákům.
Takže: Na zastávce autobusu se nekouří, přes to prostě nejede vlak. Ale v hospodě se kouří (pokud je to "klasická kuřácká" hospoda). Jestliže se rozhodnu do takové hospody jít, přijímám dobrovolně a svobodně pasívní kouření. A pokud nejsem ochoten přijmout dejchání kouře z cigaret, půjdu prostě do hospody, kde se nekouří.
Život je otázkou volby.....
Zákazy a příkazy se tu množí jako krysy a není to zdaleka jen o kouření. Za chvíli nám budou přikazovat, aby nudle v polívce byly vyrovnaný pěkně jedna vedle druhé, nebo že auta na parkovištích budeme muset parkovat podle barev - bojím se, že něco tak stupidního přijde a nebude to dlouho trvat.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Elektronické cigarety používám už několik měsíců a zkoušel jsem různé značky. Nedávno jsem objevil jednorázové e-cigarety od Enick.cz a musím říct, že jsou velmi pohodlné. Nemusím se starat o nabíjení nebo doplňování liquidu, což je velké plus. Navíc mají skvělou chuť a nesmrdí jako cigarety.