Citroen Berlingo 2.0hdi nejde nastartovat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

GolfV77
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od GolfV77 »

Jura píše:Jestli to má jenom multifunkční relé, tak ho vyměň. Kdyby někdo dokulil schema, rozlouskli bychom to definitivně.
To relatko už jsem měnil a nic se nezměnilo schéma mám zítra ho sem hodím než jsem stihl proměrit kabely a napájení do rj motoru tak se auto zbláznilo a teď 2dny startuje normálně
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

A je bez komunikace jen motorovka nebo celé auto?
GolfV77
Přispěvovatel

Příspěvek od GolfV77 »

geo píše:A je bez komunikace jen motorovka nebo celé auto?
Spíše je bez komunikace veškerá el v motorovém prostoru když to zrovna nechce jet :-(
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

A máš tam už bsm?Ostatní jednotky si na něco stěžujou?Asi budeš muset zjistit co vypadne pokud napájení tak hledat co ho spíná a jestli je to sepnutý a takhle to postupně rozplétat.Bez doměření to nenajdeš.
GolfV77
Přispěvovatel

Příspěvek od GolfV77 »

geo píše:A máš tam už bsm?Ostatní jednotky si na něco stěžujou?Asi budeš muset zjistit co vypadne pokud napájení tak hledat co ho spíná a jestli je to sepnutý a takhle to postupně rozplétat.Bez doměření to nenajdeš.
Bsm to ještě nemá pořád proměřuji ale teď to maka tak to nedohledam,kabely k pojistkove skříni jsem propipal jestli nejsou někde přerušené ale vše je OK ještě mě napadlo jestli to nedělá pojistkova skříň ve vnitr v autě co je nad BSI
Ale nechapu proč to týden dává napájení a pak 3dny třeba ne!Staci jen odpojit prostřední konektor od rj motoru a zase to naskočí to mi hlava nebere :-(
GolfV77
Přispěvovatel

Vyřešeno

Příspěvek od GolfV77 »

Tak je závada vyřešena dělalo to dvojité relé ale pomohlo až nové originál
Odpovědět

Zpět na „Citroën“