Ošetření lité podlahy / drátkobeton
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kolega má v dílně toto:
www.srovnanicen.cz/q/sadurit%20Z1/
Je to OK ale když něco spadne tak se to stejně odštípne.
www.srovnanicen.cz/q/sadurit%20Z1/
Je to OK ale když něco spadne tak se to stejně odštípne.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
to ne, nechali jsme udělat litou podlahu z drátkobetonu za cca. 100tis. korun tak na to nebudu dávat dlažbu
Ten Sikafloor by vyšel na cca. 30tis.korun, no i to je dost
Sadurit asi na 8000,- to už je přijatelnější, ale aby to něco vydrželo no...nerad bych abychom to za rok museli brousit znova a spravovat..

Ten Sikafloor by vyšel na cca. 30tis.korun, no i to je dost

Sadurit asi na 8000,- to už je přijatelnější, ale aby to něco vydrželo no...nerad bych abychom to za rok museli brousit znova a spravovat..
Romane nepočul si nahodu o "lešteném betone" ? robí sa to strojovo ze stareho alebo noveho betonu vysledek je jak treba epoxidova podlaha ked sa ti neco rozleje tak to utres len hadru mali sme tak spravene sklady ve firme kde sem kedysi pracoval
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Já tomu rozumím.Nemine tě nic jiného než nějaký ten epoxid.Ale to jsi nemusel dělat leštěný beton.Říkali mi kluci že hodně často vytírají garáže a sklepy barvou na stříkání obytných kontejnerů. Prej to taky drží.Řekl bych ale že stejně jak ten sadurit.A myslím že ta sika na tom bude podobně akorát stojí nesmysl.Ono když ti z metru a půl spadne 32 poloočko tak se štípne asi všechno.
Leda se ještě zeptat těch borců co ti dělali tu podlahu jestli se to nedá něčím napustit ať je to pořád pěkné a nešpiní se.
Leda se ještě zeptat těch borců co ti dělali tu podlahu jestli se to nedá něčím napustit ať je to pořád pěkné a nešpiní se.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
jako to se ti dojebe i ta leštěnka když ti spadne almara . a teď co je lepší.Jednou za 5let řešit nátěr za desítku nebo si kopat do zadku že je dojebaná podlaha.Já bych to natřel nějakou dvousložkou.Zas tak moc to netrpí.Kolega to má v dílně tak 10 let a jako semtam kolem kol nebo před autem a u ponku je vidět že už to má něco za sebou ale zas žádná tragédie aby to musel hned řešit.A to to má na drsném potěru kde to možná ani tak nedrží.Nebo na ty nejhorší místa dej kousek nějakého starého lina.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
ja sem rad ze sem do dielne dal dlažbu ale na hrubku ma 15mm. Je to blbuvzdorne uz mi spadlo z ponku starter atd a nic sa nerozbilo a najlepsi je asi ta udrzba raz za pul roku vylejem mazlak a od kamosa poziciam karchera a podlaha je jak nova 

Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE