@Gardner: Zizala je mozna citlivka, ale narozdil od Tebe alespon vnima co je a co neni podstatne. K tomu ma bezpochyb vice znalosti a zkusenosti ... a v v jeho pripade chut experimentovat. A hlavne, pojem "surging" je neco jako "surgujici" neni, spravne je to jev oznaceny jako "surge".
erk311 píše:A vysvetlí mi ešte niekto aký je rozdiel medzi 6+6 MFS a 11 isto to má dáky vplyv na niečo
A vysvetli mi nekdo, jak sestrojit atomovou bombu?
Mozna, ze nezli se pustis do sestrojeni atomove bomby, mel bys zvladnout fyziku a matematiku zakladni skoly, k tomu anglictinu a nasledne se pokusit si vygooglit a ucit se - nikdo neni povinen Ti tu vysvetlovat veci, ktere jsou uz pro pokrocile kdyz nejsi seznamen ani se zaklady. Takze, nebud liny a zacni se vzdelavat - narozdil od generaci predeslych je toho nyni na internetu dostatek, staci jen hledat.
MFS - machined from solid / FMW -forged milled wheel, tedy vznikle nikoli tlakovym litim ale obrabenim kusu materialu.
Rozdil? V poctu lopatek a jejich usporadani - kazde ma vliv na nabeh a maximalni vykon ... samozrejme, ze zalezi na designu.
Jinak surge lze vnimat jako "preteceni". Kdo si to neumi predstavit, tak se pokusim vysvetlit na primeru (ikdyz slabsim, protoze voda, jakozto kapalina neni stlacitelna) - predstavte si, vanu.
- vana = motor
- odtok do kanalizace = vyfukova cast turbodmychadla
- pritok/zdroj vody = dmychadlova cast turbodmychadla
Plati, ze:
1) dokud nebude vana plna, nemuze pretect
2) dokud bude voda tect v dostatecnem objemu, ktery bude stejny nebo nepatrne vetsi nezli ten, ktery bude vetsi nezli ten, ktery bude odtekat, bude vana plna ... nicmene! ...
3) pokud bude jen nepatrne vetsi, zvladne to prepad (znamena, ze pokud dmychadlo vyvine dostatecny tlak, muze to do motoru jeste narvat)
4) pokud bude pritok vetsi, nezli odtok spolecne s prepadem, vana pretece
... u turbodmychadla dojde k tomu, ze se stlaceny vzduch zacne vracet pres compressor zpet (ano, tedy v protismeru) do sani.